Sep. 29th, 2014 @ 09:51 am .

jāpiefiksē nākamā mēneša [A.Gestes] jautrīšhoroskops
Horoskops Strēlniekiem oktobrim.

Oktobris jums ļoti neparasts un es pat teiktu - īpašs. Ok, ir aptumsumu sezona, kad būs gan pilns mēness aptumsums - sarkanais kapara mēness, gan daļējs saules aptumsums. Aptumsumi allaž ir dzīves izmaiņu vēstneši, bet šajā oktobrī tieši jums debesīs ir piekarinātas dažas ļoti zīmīgas konstelācijas.

Sāksim ar to, ka jūs esat viena no trim ugunszīmēm un jau paša oktobra sākumā debesīs tieši ugunszīmēs savienojas trīs nopietni vīri: dievu dievs un Kosmosa vislielākais labvēlis Jupiters, pārsteigumu meistars un burvis Urāns, kā arī kaujinieciskais draiva, agresijas un enerģijas dievs Marss. Viņi veido ļoti labvēlīgu Strēlniekiem savienojumu, un šī enerģija vairāk vai mazāk būs izjūtama visu oktobri. Kas tā par enerģiju?

Lai to izprastu, ir jāsaprot spīdekļi, kas to veido un raida. Pirmām kārtām, jau Jupiters. Tas gādās, ka Strēlniekam būs plaši, gaiši un pats Strēļķis būtu dievu svētīts (dievu dievs apsēžas savā valdīšanas tronī un tas jums ir ĻOTI labi!). Marss gādās to, ka vitālās enerģijas būs daudz un tās pietiks iecerētajiem darbiem un nedarbiem (tas ir svarīgi). Un visbeidzot, Urāns - gādās nereālus piedzīvojumus romantikas/mīlestības jomā, piedzīvojumos kopā ar bērniem, lielus panākumus sportā un veiksmi azartspēlēs un spekulatīvajos darījumos. Pamata vārds šai enerģijai latviski būtu "Wow, pārsteidzoši!!", krieviski tas skanētu daudz sulīgāk, bet lai nu šoreiz paliek...

Strēlniekiem tagad ir uzlikta diezgan smaga klemme uz saprašanas, pie kam dažādās nozarēs. Ja jūs domājiet, piemēram, par nākotni, var būt sajūta, ka ne mārrutka nevar paredzēt. Ja domājat par kādu nopietnu biznesu, tas pats... ne mārrutka. Un tiesa! Tagad jums nav laiks, kad būtu kkā un kko specifiski jādomā un kkas specifiski jāsaprot. Klemme tam jau arī ir domāta, lai kko apturētu. Pie kam aizmieg arī operatīvā prāta planēta Merkurs (05.10.). Tas uz brīdi ieiet jūsu iekšpasaulē, lai jau mēneša vidū stabili atgrieztos pie jūsu draugiem jūsu draudzības sektorā. Jūs no draugiem saņemsiet kādu ekstremāli ekselentu ziņu, lēšu, ka ap 13.-15. oktobri.

Šie datumi jums ir īpaši, bet vispirms tomēr pastāstīšu jums par kapara pilnmēnesi ar aptumsumu 08. oktobrī. Septembra beigās Svari iepludināja Strēlniekos jaunu, svaigu enerģiju jūsu draudzības un lielo dzīves sapņu sektorā. Šī enerģija oktobra sākumā virmuļos un burbuļos. Draugi būs viena priecīga padarīšana, līdz šī enerģija sabriedīs ļoti skaistā Aunu pilnmēnesī, kas izgaismos jūsu bērnu, līksmības JAUNEKLĪGĀ GARA un ROMANTIKAS / MĪLESTĪBAS sektoru. Pie kam šis pilnmēnesis darbosies vismaz pusgadu un tas ir tieši saistīts ar tiem trim vīriem ugunszīmēs, par kuriem rakstīju pāris rindkopas iepriekš.

Un šis pilnmēneša tiešais patrons būs supervarenais pārsteigumu meistars Urāns, kas būs ļoti labā noskaņojumā. Veselu pusgadu gaidiet visnegaidītākos pārsteigumus un ĻOTI PATĪKAMUS PĀRSTEIGUMUS romantikas, bērnu, sporta un azarta jautājumos. Var gadīties liela mīlestība un liela veiksme, piemēram, biznesā. Tagad var redzēt, kāpēc Kosmoss jums oktobrī uz jūsu saprašanas ir uzlicis klemmi - tas lai jūs ar savu domāšanu nesalaistu visu ripā, nu tipa nesabojātu visu.

Ja saprast neko nevajag, ko tad vajag? Pirmām kārtām, tusēt ar draugiem!! Izvelciet savus viedtālruņus vai vecmodīgās telefonu grāmatiņas un apskatiet, ar kuriem draugiem velk iet ielās. Pie kam, ideāli, ja atgadās kādi aizmirsti draugi. Viņi tagad noteikti ir apauguši ar jauniem paziņām, kuru vidū var atrasties kādi ārkārtīgi vērtīgi kadri, kuros, par piemēru, varat samīlēties.

Samīlēšanās tagad vispār būs Strēlnieku aktualitāte pusgada garumā. Un tāli ceļojumi (vismaz domās) arī ir ļoti iespējami. Mēneša vidus, īpaši 13.-15. oktobris ir fantastisks laiks. Nereāli viegls laiks, kad gars lidos augstu. Ja variet, pavadiet šīs dienas kopā ar cilvēkiem, kas jums tiešām patīk. Var sanākt neaizmirstami, romantiski, draudzības pilni, filozofiski un skaisti piedzīvojumi. Tādi, kurus varēsiet atcerēties gadiem.

Tālāk ļoti interesanti, jo sākas Saules un mīlas dievietes Venēras uzvaras gājiens. Šie jums ļoti labvēlīgie spīdekļi roku rokā dodas jūsu iekšpasaulē, lai pusnaktī no 23. uz 24. novembri jūsu zemapziņā iededzinātu visskaistāko Skorpionu jauno mēnesi ar saules aptumsumu. Jūs to noteikti sajutīsiet. Sāk noņemties klemme no jūsu iekšpasaules un jūs tā pa īstam, pēc vairākiem gadiem sāksiet justies DZĪVI un novērtēsiet, cik svarīgi esat paši sev. Un tās nebūs mazas, klusas, niansētas sajūtas, drīzāk jūs ļoti spēcīgi sajutīsiet, ka NEKAD vairs neļausiet būt ne tas, kas jūs esat. Un darīt jūs gribēsiet to, ko jūs gribēsiet darīt. Un mīlēt jūs gribēsiet tos, kurus jūs gribēsiet mīlēt. Decembrī, ap Ziemassvētkiem jūs pilnībā sapratīsiet, par ko es tagad runāju.

Jums nāk ļoti neparasts oktobris ar trim vīriem, nereālu pilnmēnesi, sprādzienu zemapziņā un Saules un mīlas dievietes uzvaras gājienu. Tverat tagad katru mirkli, jo tas ir jūsu uzvaras sākums un vēlāk būs tik patīkami atcerēties pirmos, naivos, romantiskos mirkļus un nebēdājiet par to, ka saprast neko īsti nevar. Un nevajag! Jums tagad veselu gadu ir gaisa balons, ar kuru ceļot apkārt pasaulei. Tad arī ceļojiet un baudiet, BAUDIET!! Priekā, visforšākie!!
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]str
Date: September 29th, 2014 - 10:42 am
(Puksts)
oktobros man parasti gribas dzēsties, šis liekas apsolūti neticami
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: September 29th, 2014 - 10:45 am
(Puksts)
a viņam katru mēnesi ir šitādi diži skaisti un pozitīvi teksti :D man acīs palika teksts par 'klemmi'. jāatzīst, ka tāda nudien ir.
[User Picture Icon]
From:[info]str
Date: September 29th, 2014 - 11:01 am
(Puksts)
jā- kkas līdzīgs, bet tagad pat atslābu, lai jau ir klemme