Jan. 9th, 2012 @ 07:19 pm kino.

Pēc Blue Valentine labākai omai sagribējās filmu par attiecību jauko daļu, tāpēc sekoja When Harry met Sally. Mega Raiena man dikti patīk un bija jautri un smieklīgi, kā jau tā laika filmām tas izdodas, komplektā ar ruļļotajiem matiem un smieklīgajām drēbēm.
Savukārt nelielai piezemētībai izvēlējos Shrink. Speisijs man, protams, ļoti patika, bet vispār es biju gaidījusi nedaudz vairāk psihoanalīzes jebšu dziļuma un mazāk zāles pīpēšanas. Bet tā jau bija ok, tik tā holivuda spiedās ārā pa visām vīlēm.
Turpinot iesākto attiecību tēmu sekoja The story of us. Idejiski jau tas pats blue valentine, tikai tāds pieaugušāks un bez traģisma pieskaņas. Par to, kā ikdiena noved līdz tam, ka otrs piegriezies līdz kaklam. Un ko tālāk. Filmā arī ļoti skaista Kleptona dziesma, par ko no manis daudzi pluspunkti.
Bet šodien bija Kolka Cool. Tā, tīri no skata viedokļa, bija smuka, labi uzfilmēts, bilde patika un bieži lv filmām piemītošais [es pat īsti nevaru noformulēt kas, bet ir kaut kas tāds kaitinošs] nebija. Tiesa, ar varoņiem identificēties man bija grūti, stāsts [kad par šo sāku domāt, nedaudz uznāca šaubas, ka tāds bija, bet nu ok] neko dižu manī neiedvesa un daļu laika pavadīju domājot, kad tie idioti tur beigs ņemties un iedarbinās smadzenes vai ko tamlīdzīgu. [Mana tolerance pret 'eu, džeks iet pa ielu, davai, ejam piekaut, tāpat nav ko darīt un aliņš beidzās!' ir ļoti maza. Varbūt ja nebūtu nesen lasījusi daudz, daudz no krimināltiesību prakses, varbūt būtu citādāk.]
Tas saucas, sen nebiju filmas skatījusies :D
Par šo pukstu
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.