Fortūna soļo man līdzās! - February 18th, 2007 [entries|archive|friends|userinfo]
*kikuracijs*

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

February 18th, 2007

ne_nacionaalisms [Feb. 18th, 2007|12:47 am]
[Current Mood | shocked]
[Current Music |himna]

Diena saakaas kaa parasti peedeejaas nepilnas nedeelas laikaa - ar briesmiigu klepu un degunu ciet! Taa kaa sodien bija paredzeets gimenes gaajiens uz kaadas reprezentatiivas(?) kompaanijas (kuras vaardu miiljaa miera labad nesaukshu) baliititi Areenaa Riiga, tad mamma mani pierunaaja aiziet pie rajona labaakaas frizieres! Ko tur liegties.. bija jau laiks neseno matu griezumu atzvaidzinaat ar kraasojumu! Tomeer doma, ka tas tomeer nav mans frizieris, biedeeja! Viss beidzaas labi, iznemot reekinu, kas nemaz nebija rajona frizeetavu raksturojosh! Vismaz manaa, nu jau ziemelu sniegbaltiites blondajaa galvaa, tas neatrada vietu! Turklaat jutos apkraapta par vienu latu par manikiiru, ko uztaisiiju paraleeli! Laikam savs meistars, tomeer paliek savs meistars!
Taalaak sekoja brauciens uz jau piemineeto Areenu Riiga! Areenas tuvumaa bija izveidojies pamatiigs sastreegums, un atrast vietu bija iipashi gruuti! Domaajams pashvaldiibai atkal negaaja secen desmit latu sods no kaada simta mashiinu! Taa teikt - papildus maksa par labi organizeeto pasaakumu! Kad beidzot tikaam iekshaa, dabuudami pie ieejas savu bileti (kas mums bija pashaa Areenas peedeeja rindaa (lai gan nebuut nebijaam peedeejie)!!! nevis kaa soliits, kas pirmais samaksaa par bileti/dabuu labaakaas vietas.. kaarteejaa vilshanaas manai apziniigajai mammai)! Apseezamies treshajaa staavaa, bet citaas briivaas vietaas! Pasaakums jau saacies un uz skatuves jau speelee pirmaa grupa, taadeel domaajam, ka varam seesties, kur ir briivs un tas arii buutu civilizeeti! Turklaat nemam veeraa faktu, ka briivu vietu ir gana! Un kaa veelaak atklaajas, tad arii meitene, kas paliidz atrast vietu ir teikusi to pashu manai maasai.. Peec apmeeram vairaak kaa stundas ierodas krievu tautiibas paaris (ko gan labpraataak nosauktu citaadaak) un pazino, ka mees seezot vinu vietaas un mums taas jaatbriivo.. Lieki piebilst, ka tiek mineets arii apsargs, kas tuuliit atnaakshot muus izmest! Ciiniitos.. bet taa kaa jaasaudzee maasas nervi, tad miera labad paarcelamies citur! Veelaak, redzot tos pashus krievus staigaajam pa Areenu, taa vien gribas pateikt, lai labaak pieskata savas vietas, nevis te klaino! Mekleeju taisniibu arii pie personaala, lai turpmaak zinaatu, kaa tad buutu atbilstoshi jaauzvedas, bet tas jau cits staasts!
Pasaakums tik neinteresants, ka gribas vien uguni splaut! Ir briinumgaras rindas pie snack vietinaam, tomeer kaut kaa pie savas kolas tieku apbriinojami veikli! Veelaak, kad gribas kaut ko apeest, ir palikushi tikai chipshi un sokolaades, bet rindas neplok! Kad tiek pazinots 40min paartraukums, rodas dabiska doma aiziet paeest un naakt atpakal! Kaa izraadaas, tas nav iespeejams! Nomirsti aiz slaapeem un bada Areenas telpaas, varbuut par to tuviniekus pacienaas ar pusdienaam un kaadu dzeerienu..
Ja ir doma aiziet nokaartot dabiskaas vajadziibas, tad veelaak daamas staav nezin cik garaa rindaa! Es izmantoju invaliidu toleti! Par visu ir jaamaksaa!
Vieeniigais prieks, ka beidzot pabiju Areenas shajaa zaalee! Kaut gan paaraak daargs prieks! Kaa smeejaam ar teevu - tad jau vareejaam eest maajaas melnos ikrus ar lavashu un skatiities biatlonu!
Vieniigais mierinaajums Bonijas Taileres uzstaashanaas! Mammai patika.. Man? Kaa paareejiem! Vinas uzstaashanaas laikaa man juutami uzskaapa temperatuura.. Bet domaajams, ka ne jau aiz paarliekas sajuusmas! Vai 37.8C buutu pieteikums gripai? Jaacer, ka nee
Katraa zinaa izsalkums ir zudis un slaapes tika remdeetas! Vairs nekaadu tamliidziigu pasaakumu! Nav nepaarejoshu traumu.. atbalss joprojaam juutams!
Link1 comment|Leave a comment

navigation
[ viewing | February 18th, 2007 ]
[ go | Previous Day|Next Day ]