ES ir kengurs - Komentāri

About Komentāri
dzimene8. Decembris 2004 - 17:49
sanaaca man daudz cieminji , bija bezalkaholisks vakars, jautri pavadiijaam laiku, beidzot manaa muuzhaa kaada jubileja bez alkahola, protams neskaitot tos vecos labos laikus, pirms veel nebiju iepazinies ar grraadiem. taatad. speeleejaam dazhaadas speeles, skatiijaamies fotograafijas. bija baigi forshi.

:DDDDDDD

nu ja godiigi
tad viss bija pavisam savaadaak

saakshu ar darba dienas saakumu, jo taa ija diena kuraa man jaastraadaa.
taatad, aizeju uz darbu, koleegjiishi, tehniskajaa daljaa, miilji kaa jau vienmeer, apsveica kad ierados uz darbu, ko nevar teikt par paareejiem.iisaak sakot, jaastraadaa man ir liidz 15. noseezhu tad liidz tiem 15. neviens nav naacis mani apsveikt, kas tad man, es varu arii taapatvien laizt maajaa.sagjeerbjos un arii eju prom, ejoc pa koridori, pie peedeejaam durviim paarkjer mani jauka koleegje, kaartiiga sieviete, jau gadoos, bet patiikami ar taadu sarunaaties, apsveica mani un palaidaida taales zilaas :) .izeju aaraa no darba eekas, peekshnji zvana debilais, pacelju tur darba koleegjis saka lai lienu atpakalj uz darbu, ja neesmu paaraak taalu aizskreejis, kas arii izraadiijaas taisniiba.eju atpakalj, atkal nogjeerbjos, apseezhos savaa kreeslaa un gaidu. pagaaja 5 min liidz ieradaas paareejie koleegji iebaza gjiimii lakstus un konvekshu kasti un aiztinaas. izskraidiiju visus kabinetus izdaaljadams konchas un tinos beidzot maajaas.

maajas neko daduz nedariiju, labojums, taisiiju salaatus, pirku paiku ko cieminjiem ieriities.kaukaa taa, sagatavoju kuuku.
biju izsuutiijis saviem korishiem un -neem ieluugumui uz 18.nov saluutu kur arii visi satikammes. biju sagatavojis shnjabiiti ar karstu viinogu sulu termosaa, kuru diezgan veikli izdzeera peec saluuta.tad ddevaamies maajup.
sanaaca ap kaadiem 20 cilveekiem. bija diezgan skalsh pasaaciens, tachu kaa jau katra jubileja bija ok. izdzeeraam kaadus litrus 7 shnjabja, tad veel shampi viinu, metaxu. kaarteejaa nodzersshanaas. un bez tam visu shnjabi pat nebijaam izdzeushi.

bet no riita par laimi galva nesaapeeja, bija tikai viegla poha.
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Top of Page Powered by Sviesta Ciba