ES ir kengurs - Triis naktis

About Triis naktis

Previous Entry Triis naktis17. Sep 2004 @ 13:03 Next Entry

Pirmaa nakts

14.septembris.atlido korish (kukanols, Danjila) :DDDD no taalam zemeem.sen bij laiks, bet ko padariisi, lai jau arii. nakts iesaakaas pavisam nevainiigi sagaidot vinju lidostaa ap plkst. 17.20 sagaidiishanas brigaade bija milziiiga - 7 cilveeki.apkaart neviena cita nebija,tikai muusu sagaidiishanas brigaade. iisaak sakot: sagaidiijaam, iedzeeraam lidostaa, iedzeeraam lidostas staavvietaa, tad iedzeeraam Chilli Pizzaa, pie laimas pulkstenja, un plkstens jau ir 3:00 , nu apmeeram taalaak melns kakjis, veel kaada stunda klaat. un tad ar devaamies maajup. maajaas bijaam taa ap 5 - 6 iem aizgaajaam peec alinja uz veici un kaukaa rijama. paseeedeejaam, shoreiz tikai 2ataa ar Danjilu, izdzeeraamalinju, un 7 likaamies sliipi.

naakamaa diena vienkaarshi briesmiiga

 uz darbu jaabrauc jau 8 no riita, paldiesdievam, ka koleegjis dziivo njepodaljoka, un katru riitu mani ved uz darbu, taa arii shoreiz uzzvaniija un pamodinaaja.es taa it kaa buudams armijaa pielecu kaajas, sagjeerbos un izskreeju aaraa no maajas min laikaa , kur koleegjis jau 10 min mani gaidiija.atsleegas, baaac, atstaaju danjilam, lai jau pagulj nodomaaju, gan sarakshu atpakalj kautkaa.darbaa es sedeeju nekaads.man bija hujova, maigi sakot.tikai ap plkst. 17.00 saaku justies mazliet labaak un speeju arii briivi paarvietoties pa kabinetu, bez lielaam galvassaapeem.taatad.beidzaas darbs,braucu ciemos pie [info]cure , sakaraa ar saldeejuma iepirkshanas sveetkiem.paliesdievam mieriiga paseedeeshana.ap plkst 24.00 tinos prom peec savaam atsleegaam, da i galu galaa maajaas.ejot ar kaajam pa celjam uz maajaam saskreejos ar veci, kursh bij sadzeeries un ritiigi shuupojaas, kaa saciit - ritiigaa umataa. shameejais piepisaas man ar kautkaadu unibanku. es vinjam saku ka ir vecriigaa unibanka, dzheks raada virzienu uz otru pusi un saka ka tur arii ir, un shitaa bezteemaa 5 - 10 min nobazareeju par banku kura ir kautkur tur. par nozheelu visu to laiku man prasiijaas uz WC.sasodiiti laimiigs biju kad tiku maajaa, LAICIIGI. nakts klaat aatri gultaa un guleet.

naakama diena jau laadziiga

darbinjaa pastraadaat varu norm un nekaadu probl. kaa parasti 4dienaas peec darba pasportoju. un tad maajaa. uztaisu eest, paeedu un nodomaaju pastiities teljuku guljot gultaa. skaidra lieta ka man tas nepaaraak labi sanaak, jo aatri vien atrubos. naktii ap 2.40 zvana mobiljnjiks. pie trubas Danjila, shamais man saka ka naak pie manis ar veel vienu keksu ( Roziiti ) un tas ir galiigaas lupataas.piekritu izmitinaat vinjus pie sevis.peec 30 min zvana un saka ka ir klaat. izeju aaraa, tur redzu skatu, kaa viena masa atbalstiijusies pret vaartiem.roziits galiigaas lupatas nespeej pats uz savaam kaajaam nostaaveet, dainiits no aizmugures dzheku tur aiz shkvarkas un abi atspiedushies pret dzelzs vaartiem. ielaizhu maajaa. Roziits saak kashkjeeties, ka grib braukt maajaa, un negrib palikt te. un galvenais ka meegjina sasiet tupeles un nav speejiigas.izskatiijaas reaali smiekliigi. 2 h nopisaamies, lai nomierinaas un liekaas guleet, kad arii pashi vareejaam doties slipi. paguleeju 3 h un atkal sasodiitais darbs, bet nav tik traki, dziivotaajs esu un buushu.

(spied te - lai izteiktos)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba