ES ir kengurs - Sacereejums - JAANJI

About Sacereejums - JAANJI

Previous Entry Sacereejums - JAANJI26. Jun 2004 @ 16:58 Next Entry
baaac, jaanji

baigi piedzeeros

Koroche staasts no gala

22. juunijs, darba diena, jaastraadaa liidz 20.00 tikai tapeec, ka pirmsveetku diena. Diena kaa diena bez liekiem starpgadiijumiem, tikai paaris glaazes alus vakaraa ar koleegjiem un shampja glaaze.. Ta arii paseedeeju darbaa liidz 21.00, jo janjus braucu svineeties apshuciemaa.Visi zinam kur tas ira :))) Luuk. bet aizbraukt es varu :

1) ar vilcienu liidz milzkalnei, kas ir pie Shlokenbekas pils. un no turienes mani savaaktu ar auto
2) ja kaads mani savaac uzreiz no darba ar auto
3) ar peedeejo autobusu, kursh atiet no autoostas 15 min pirms darba laika beigaam
4) ar kaajaam :DDDD
5) ar velosipeedu

taatad, 5 un 4 baigi labais extreeem variants ne :), neder, 1 variants ar labs tik uz staciju javelkas un jasazvanas un veel kaa tur.3 variants noziimee ka no darba jaaiet aatraak prom, lai paspeetu, kas nav pieljaujams, jo telpaa seezhu viens. atliek divas iespeejas kas tiiri reaalas - 1 un 2. Paldies dievam Rasa vakaraa izdomaaja, ka brauks ar autinju un mani savaaks, vieniigi tas ka man 1 h ilgaak jaaseezh darbaa. Nieki vien paseedeeju un visas lietas izdariitas.Sagaidiiju Rasu pie sava darba Maximaa, jo gribeeju laiciigi sapirkt alu un visu paareejo, ko vajadzeetu. PAstaigaajos pa Maximu ieraudziiju alu - pilzenes un ceesu light. abi divi 5 ls kaste. izdomaaju njemshu 1 vai divas kastes. bet kameer rasa veel nav pieskreejusi , pablandijos un pamaniiju volejbola bumbu pa 5ls, tapee izdomaaju 1 kaste alus un volejbola bumba, tas man der.Sagaidiiju Rasu Maximaa iepirku alu un bumbu, seedos pie ruljiem un mochiijaam uz apshuciemu.
Pa celjam braucu mieriigi, parbraucot tiltu, pie Jurmalas,griezhamies pa kreisi, lai brauktu caur centru, tur kur pec tam tas pavarots uz Talsiem. A tur blje 4 menti un staadina visus peec kaartas, neko apstaajaamies, iedevu dokjus, shamais atdeva apakalj, noveeleeja laimiigu celju un pisaam taalaak.Ieprieksheejais ciems, pirms Apshuciema ira Klapkalnciems, nu luuk pirms ziimes, mashiinas aatrums apmeeram 110 km/h. peec ziimes "Klapkalnciems" ieraugu priekshaa mashiinu un saaku bremzeet, pie tam veel liikums, tur aiz liikuma skatos kautkaada mashiina preteejaa pusee staav un drausmiigi atgaadina mentus. Sasodiits ir arii, tad aatrums nebija 50 km/h. aptureeja muus, pienaak ments- un saka ka mees braucaam uz 87 km/h apdziivotaa vietaa, kur atljautais ir 50 km/h +/- 5 km/h. Sasodiits, uzrakstiija paarkaapuma aktu, aizliedz skatiities uz radaru, jo vinjam redzieties ir aizliegts raadiit. to visu sarakstiiju un parakstiijos, ka esmu izlasiijis un nepiekriitu menta versijai, bet savai.Luuk.
Atdeva dokumentus un braucaam taalaak. Liidz gala meerkjim bija kaadi 3-5 km. sasodiits.

Pirmais vakars, mieriigs, vienkaarshi paseedeejaam parunaajaam, paeedaam vakarinjas un tad ap plkst 2 gaajaam guleet.
No riita celj augshaa jau 10 "fuck" cik tad agri var celties. NU labi, brokastis paeedaam aaraa, pie liela galda, sauliite spiid veejsh gandriiz nepuush. man kaa parasti visu neapeesto lika izeest, ko arii godam izdariiju.Pa dienu jaaizdara visaadas lietas : pusdienas, malka(daudz malkas udzinjam), un veel visaadas jaanja zaales jaasameklee, uz veikalupeec alus veel, un veel viskautkas. Aizbraucam uz mezhu savaacaam daudz malkas, baljkjus 3 metriigus. salasiijaam jaanja zales. protams visas dienas garumaa alus tika dzerts bez apstaajas.uzraavaam mees voljuku, arii regbiju, es viens pret dzheku un dzhekeni. es vinjus vinneeju, bet galvenais uzdevums bija sakarst, lai vareetu iet pelst juurinjaa, ko arii veiksmiigi izpildiijaam. vakars klaat, taatad arii futene.Es lielaakais latvijas fans visaa baraa, kliedzu liidz pat kaiminju seetaam.rezultaats nav galvenais, galvenais ir 1 punkts pirmo reizi latvijas veesturee eiropas chempionaataa. Peec fuuzha dedzinaajaam ugunskuru, kaukaa gruuti pbija piededzinaat, bet galu galaa izdevaas. Udzhinjsh bija 3m augsts, vieniiga nerazha, ka vinjsh bija staavs, taapeec arii diezgan aatri apgaazaas, bet vismaz vareejaam meegjinaat jau peec 3 h lekt paari ugunskuram. lecu visaados veidos, viens , ar meiteni, ar citu meiteni, varbuuut arii ar dzheku, biju daudz dzeeris, paareejo maz atceros.daudz dzeeru daudz skraidiiju pa juurmalu saakumaa ar dzhemperi, peec tam kad saaka liit lietus, bez dzhempera.arii labi.nakts viduu gribeeju braukt ar laivu iekshaa juuraa, lai atzhirgtu, tachu mums atnjeema airus un nekur muus taadus dzeerushus nelaida, pareizi dariija, bet tanii briidii gribeejaas kautkur izlaadeeties. atrubiijos zaaliitee kaukur pie majas logiem.Peec taim aizmuku no turienes, jo maneejie pamaniija mani un aizsskreeju pie udzhinja kur arii atrubijos. Vieniigais nezinu kaa es tiku uz gultu. atminos kautko taadu, ka esmu draudzenei teicis par to, ka aizeju pasnaust 30 min, lai noteikti mani pamodina, jo esmu noguris.jaa, taa arii bija, tikai vinjai neizdevaas mani piecelt. jap. tapee atrubiijos un nakamaa diena klaat

no riita ceelos ap kaadiem 10 atkal sasodiits.Celjos augshaa un tur jau daduzi pamodushies un visi mani saak sveicinaat un priecaaties, ka esmu sveiks un vesels, un sak staastiit briinum lietas par manaam izdariibaam ieprieksheejaa vakaraa. Esmu sadzeeris ar kaukaadaam veceneem kas ira drauga mammas draudzenes,korosce vareetu buut manas muteres vecumaa un vecaakas. Shaas mani par jeezinju iesauca. jo visu nakti noskraidiiju pliks vienaas biksees, galiigi slapjaas.

NU ko atvadiijaamies no visaadiem prom brauceejiem, protams brokastis, tad arii pusdienas, akal visu dienu dzeru alu. nezinu ko veel pa dienu esmu sadariijis, uzspeeleejaam volejbolu.alus, daudz alus.cepaam shashliku pa dienu,akal dzeeraam alu.Pa dienas visu braucaam ar laivu juuraa, shoreiz nebiju tik piedzeeries lai njemtu airus nost. iepeldeejaam juuraa, paplaapaajaam, papeldeejaam, tikai sasodiits negribeeja mani taalu laist peldeet, jo baigi aukstais uudens bija .taa arii ritiigi piedzeeros naakamajaa vakaraa.izaardiiijos pie Queen muuzikas, uz pilnu klapi skaneeja a mees aardiijaamies , atrubiijos shoreiz seezhot laivaa. jo njeemaamies pa krastu, iekaapu laivaa atpuusties da i tur paliku uz kaadaam paaris h.No riita celjos, blje akal esmui jau gultaa, nez kaadaa veidaa nonaacis tur.

brokastis, pusdienas atkal daudz alus, pa ieprieksheejo dienu uzzinaaju, ka mani savaaca muusu djefka,kas maaajaas ejot gar laivu, ieraudziijusi kaadu personu saliekushos liikumaa un tjipa guljot, kautgan laikam uz pirmo saucienu jau esmu atbildeejis.Nu visu dienu cepaam atlikoshos neapeestos shshlikus, dzeeraam neizdzerto alu, jo es teicu, ka nevienu pilnu pudeli neatstaashu. kas arii izdevaas. padauziijaamies pa pludmali, pacepaamies.
uzfilmeejaam filminju "izglaab draugu, neljauj aireet dzeerumaa", taa pat kaa taa reklaama, tikai mums uz blukjiishiem bija uzlikta laiva. labi sanaaca.sizhets ok, filmeeshanas grupa arii, kautkad salikshu bildes netaa, uztaisiishu albuminju, tad arii vareesiet redzeet.nu ja izeedaam visu, sakopaam maaju, apkaartni, kas bija sagaaniits un braucaam pamazaam maajaa. Protmas pa celjam bija menti. es pie stuures logjiski ka nebraucu, aptureeja, shoferiitim ritiigi rokas notriiceeja, bet nekas traks, bez starpgadiijumiem. pa celjam veel paaris ali un maajaas vien bijaam. sasodiits naakamaa diena uz darbu, labi ka ar koleegji sarunaaju velaak ierasties. vareeju ilgaak paguleet

shodien darbaa esmu, straadaat negribaas, galva veel dulla, bet liigoshana bija lustiiga.
Es jūtos : pohains
(spied te - lai izteiktos)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba