August 12th, 2011

Kāds ceļotāja tips es esmu?

MĪLESTĪBAS IEDVESMOTS

“ Esmu šeit. Es mīlu tevi. Man vienalga, vai jāpavada ar tevi visa nakts raudot, es palikšu ar tevi. Nav nekā tāda, ko tu izdarītu, lai zaudētu manu mīlestību. Es tevi aizsargāšu līdz tavai nāvei, un arī pēc tavas nāves es joprojām aizstāvēšu tevi. Esmu stiprāks par Depresiju un esmu drosmīgāks par Vientulību un nekas mani neiztukšos.” /Ēd, lūdzies, mīli.

Tu esi ieguvis emocijām bagātāko no trim ceļotāju tipiem. Tavs galamērķis pēc grāmatas “Ēd, lūdzies, mīli” sanāk - Indonēzija. Grāmatas varonei tā bija trešā vieta, uz kurieni viņa devās savā garajā ceļojumā. Indonēzijā viņa bija izgājusi cauri sevis meklēšanas procesam un atvērusies dzīvei – gatava jebkuram notikumam, kas nāktu.

Tavu personību varētu raksturot ar šādām īpašībām: draudzīgs, pozitīvs, sevi un apkārtējos mīlošs cilvēks. Ceļojumos tev svarīgākais ir gūt emocionālo baudījumu. Tev patīk, ja tas, ko redzi, iepazīsti un atklāj, tevi aizrauj līdz sirds dziļumiem. Tev piemēroti ceļojumi ir tādi, kuros tu nokļūsti citā pasaulē – atšķirīgā no savas ikdienas.

Tavs sapnis būtu piepildījies, ja tev būtu iespēja nokļūt uz salas ar brīnumainām pludmalēm, košiem dabas skatiem, vietējo iedzīvotāju maģiskiem rituāliem un tam visam pa vidu tu. Lai kur tu nokļūtu, svarīgākais būs atrast savas īpašās ar romantiku apveltītās vietas, kur tu gribētu atgriezties atkal un atkal.

Ko neparastu var iegūt Indonēzijā? Jau ar pirmo minūti šai paradīzē tu tiksi ierauts jautrā un bezrūpīgā dzīves virpulī. Indonēzijā neatrast neko no rietumu pasaulē ierastā, te viss ir eksotisks un krāšņs. Pagatavo sev dzērienu kokosrieksta čaulā, iespraud aiz auss orhidejas ziedu un ļaujies saulesstariem pludmalē.

Brauciens uz Indonēziju ienesīs ne tikai jaunas vēsmas tavā dzīvē, bet tava dzīve izmainīsies un nebūs nekad vairs tāda, kā iepriekš. Tas būs kā piedzīvot medusmēnesi. Līdzīgi ceļojuma galamērķi ir Taizeme, Malaizija un Apvienotie arābu emirāti. Ļaujies savam romantiskajam sapnim.

/Avots: draugiem.lv Testi personībām/

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: