kebabs
kebabs
.: ..:::::::. ::.:: :.:::.....
March 2009
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

damn viena sasodiiti garlaiciiga filma. pirmajaa filmas pusee naacaas aizmigt vismaz piecas reizes vien. tad nu par sizhetu dodu 1 aci, par efektiem - 4.

damn tas Skaivokers ir tads pajolinsh, kursh gan buutu domaajis, ka vinsh kljuus par psihu nodeveeju. un tie vinja robot - nu esiet tachu reaali taads karotaajs sev vareeja panjemt iistu robotu, kursh vinju vienmeer vareetu aizstaaveet un paliidzet, nevis divus tizlenjus, kas ciinjaas vienmeer sleepjas. vieniigais kas bija reals ir Joda. tas tiesham ir labs un veikls izrubiitaajs, kursh savaa runaa izmanto diivainu teikuma uzbuuvi =]

droshvien jau cilveekiem shii filma patiik nostaljgjisku sajuutu delj, jo no beerniibas ir skatiijushies shiis filmas. man atkal iznjemot 1. vai 2. episodi(kur bija taas sacensiibas ar lidaparaatiem), visas paareejaas ir dzilji riebushas.

Plot Summary
Three years after the Battle of Geonosis, the Clone Wars are coming to a close. Obi-Wan Kenobi, now a general, is sent by the Republic to bring down remaining Separatists Count Dooku and General Grievous. And Chancellor Palpatine has become corrupt, proclaiming himself Emperor, and, with Anakin Skywalker's help, begins to turn the Republic into the Galactic Empire. As Anakin ultimately becomes the evil we know as Darth Vader, Padme goes into hiding, and, at the end of one war, another conflict we know all too well is about to begin.

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.