Pussprāguša galda hokejista piezīmes - LGHF valdes sanāciens [entries|archive|friends|userinfo]
kaszczejs

[ website | Pamatblogs krieviski ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| GH skola = Politikas dumbrājos = ЖЖ - Ciba krieviski = Erudītu Līga ]

LGHF valdes sanāciens [Jan. 15th, 2018|04:20 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]

  Ir tikai viens Dievs un viena taisnība visiem.

  Bet tad atnāca Dieva dēls ar jaunu taisnību un sapurgāja visu sistēmu.

  Raugait, mums te atkal briest mazas pārmaiņas pasaules iekārtojumā, kuras tika apcerētas LGHF valdes sanākšanā (Blūmentāls, Caics, Kalniņš, Belševics un caur ēteru Žubeckis). Cita starpā, mēs apstiprinājām domu, ka EČ uz izlasi jāņem vairāk tos, kurus tur valde grib redzēt, nevis tikai pēc reitinga stiprākos, citādi daži mums atkal iedomājušies, ka viņiem tas būs tūrisma brauciens, nevis galvenais sezonas turnīrs. To pašu pagājušās reizes ņaudētāju un tūristu-spēlētnegribētāju dēļ pilnībā ceļš un dzīvošana taps apmaksāti tikai pašiem labākajiem un pašiem vajadzīgākajiem, citiem - pusīte.

  Tāpat klīda idejas par to, ka Sarauj tapis pārlieku trekns un Kultūršķūņa zāle top pārlieku pieslānīta ar līdzjutēju pūļiem, bez tam, pie tās trūkst piemērota izmēra autostāvvietas. Cita starpā uzpeldēja prātojums (bet ne lēmums, vēl taps runāts ar ļaužiem) par Olimpiskā centra zāles noīrēšanu nākošsezon tam bardakam. Dārgi gan pēc velna. Starp citu, par Rīgas kausu (šogad tam jubileja) arī bija šāda doma. Apspriežot gada budžetu, tika atzīts, ka šosezon mums gājis diezgan labi, bet jaunās nodokļu izmaiņas nākošajā mūs manāmi apgraizīs.

  Saasinājusies vajadzība pēc propagandas Internetos, un šai sakarībā tika pieņemts lēmums pavilkt jūsu padevīgo aiz astes bišķi ārā no autisma filozofijas, pagādāt viņam mājās Internetu un lai sāk strādāt aktīvi kā vecos laikos. Pirmais darāmais laikam būs saskaņot, kurš kurā vietā ķēzās, kurp kurš ko sūta un kur ir pamatvietne, citādi mēs ar Miku feisbukā tik tikko noturamies no maisīšanās viens otram pa kājām, plus vēl pastāv Intars ar Krišu... Tika pieminēts arī tviteris, kurš gan IMHO ir vietne pilnīgiem aidijotiem, bet daži činavnieki spējīgi lasīt tikai to nu un vēl iekšsimtgramus. Un nabaga draugiem.lv, kuros skatās laikam vairs tikai Okeānijas spēlmaņi.

  Nācās spriest par kārtējo konfliktu Ukrainā, kur komanda "Hašči" ar savu līderi priekšgalā saķildojusies ar federāciju. Līderis dabūjis vietējo diskābeli par organizatoriski nepieļaujamām izdarībām, pārējie nosacīto par savas komandas biedrenes vilkšanu augšup turnīros. Tagad nu viņu federācija negrib mums pieteikt līderi uz pasaules komandu čempi un tas mūs neoficiāli prašņājis, vai nevaram viņus ielūgt pilnā sastāvā ar wild card. Mēs nolēmām - nē, mums pašiem savu galvassāpju pietiek, lai mēs vēl jauktu sev galvu ar šo ukru bardaku. Neviens viņu galda hokejam (atšķirībā no valsts) no ārienes nav uzbrucis, un lai paši risina savas iekšējās ķeskas. Tāpat jau nevienai citai GH federācijai un pat visām kopā nav bijis tik daudz ārpusē redzamu konfliktu kā šai. Pašlaik lemts par divām no trim WC - tās iedalīs Skrundai (Latvijas čempioni) un Jēkabpilij (mājinieki). Varētu jau pretendēt "Melnie zirdziņi", bet mans mēģinājums pa dažām atlikušajām dienām salasīt AL līmeņa pašnāvnieku komandu ar blīkšķi izgāzās.

  Visādi sīkumi.

  Joprojām nav skaidrs, vai uz LO/PKČ gaidāmā jauno galdu partija būs ar normāliem kloķiem vai tādiem kā pēdējie, kas raujās laukā pie katras izdevības. Pagaidām Stigas atbildes nepārliecina. Toties mums tagad ir dofiga svaigu galdu virsmu, tā ka ja kādam vajag - prasām Blūmentālam.

  Ir plāns par to, lai turpmāk taisītu džinglus no mūzikas, uz ko neattiecas autortiesības - lai kāds neadekvātais nesāk piekasīties. Johan Sebastiān, tevi gaida problēmas. Volfgang Amadej, mums jau ir konkrētas idejas. Vārnu bar, kas te man no rītiem nikni ķērc aiz loga, man ir vēl viena konkrēta ideja. Būs jāpastāsta par to pēdējo ideju Romānam F., viņš mums te atbild par trokšņošanu.

  Bija vēl sīki štrunti konkrētiem izpildītājiem, kā lietotu galdu stāvoklis pie to atgriešanas utt., kuri būtiski tikai darītājiem.
linkpost comment