kasparsm - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
kasparsm

[ website | clear debt solutions ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jaunais maksātnespējas likums May. 25th, 2010|04:24 pm
kasparsm
Jautri, 20. maijā 100 visu cilvēku draugi Saeimā pieņēma maksātnespējas likumu jaunajā redakcijā. Likums, kurš jau tā bija fiziskajam parādniekam nesasniedzams, nu ir kļuvis vēl par pakāpienu nesasniedzamāks. Un protams, banku biznesam stipri draudzīgāks. Vienīgi nav īsti skaidrs, kāpēc valodniecības eksperti kavējas un neiestājas pret nepareizu valodas lietošanu? Maksātnespējai taču būtu jaapzīmē stāvoklis, kad cilvēks nevar samaksāt, viņam nekā nav, taču jaunā redakcija paģēr turību un algu krieni virs videjās statistiskās valstī, pretējā gadījumā kļusti par parādu vergu uz visu savu atlikušo dzīvīti. Mūsdienu verdzības forma.

Par laimi cilvēkiem vienkāršajiem un nelaimi bankām bagātajām, Anglijā neviens nezin, kas ir Jaunais laiks, Tautas partija un parējie latvju tautas draugi. Un joprojām, dodoties uz Angliju, nodzīvojot un nostrādājot tur 6 mēnešus, kļūst iespējams pasludināt fiziskas personas maksātnespēju. Pēc āmura sitiena pa ozolkoka galdu, paiet 12 mēneši, pēc kuriem esi brīvs no parādiem. Viss kas piedrēja, nu vairs nav tavs, bet parādu piedzinēji par piezvanīt savām mammām un paprasīt vai nevajag nopirkt pienu kaķim.

Pēc procesa juridiskais statuss būs tads pats, kāds tas ir pēc procesa pavikšanas LV - freedom!

P. S. Pa lielam jau laikam man būtu jāpasaka paldies partijai un valdībai par to, ka netieši palīdz mūsu biznesam. Bet nez kāpēc gribētos aiziet un parādīt to pašu žestu, ko rādīja džentlmeņi alus Cuba reklāmā. Skumji par savu valsti, kura savus iedzīvotājus, savu vienīgo īsto bagātību, palīdz kā ēzeļus sadzīt aplokos un aptīrīt. Paldies JUMS, KUNGI...
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.