Kaspars' Journal

> recent entries
> calendar
> friends
> Mājas lpp.
> profile

Tuesday, February 3rd, 2004
5:03a - Tele2 vai LMT abonements?
Ja Juus runaajat vismaz 83 minuutes meenesiii pa mobiilo telefonu, un zvanat taa, kaa parasti cilveeki to dara - abiem operaatoriem, tad Jums ir izdeviigi nevis izveeleeties LMT vai Tele2, bet izveeleeties abus. LMT bez numura noteiceeja meenesii maksaa 4,78Ls. Apreekkins ir balstiits uz manu pieredzi, reaali jums vajag runaat veel mazaak, lai buutu izdeviigi lietot abus. Shii pamataa ir afigenaas cenas zvanot starp abiem operaatoriem.

/ btw: Tele2 beidzot jauns saits. smuks. :)

(comment on this)

2:35p - True Excitement
Sanneemu spamu: jauns darba piedaavaajumu saits: jobcenter.lv. reeka. taads feiss uzlikts pirmajaa lappaa, no seerijas: "..just get it over with!" ;))

(comment on this)

2:56p - mazie elektronikas briinumi
[info]kat to teica, citi gudri puishi to teica, un es pateikshu to veelreiz: nevajag mazos video un foto elektronikas briinumus pirkt Latvijaa. Doskaa ir sludinaajumi, kur tos ieved jaunus no maskavas un dod latvijas firmas garantijas, pavisam citas cenas, varbuut ir veerts...

Un pie vainas nav muusu veikali, bet razzotaaju firmu cenu politika Latvijaa (baltijaa?), cenas ir vismaz par apt. 20% augstaakas nekaa rietumu kaiminnos un par apt. 40% augstaakas nekaa amerikaa.

(2 comments |comment on this)

3:34p - jauns Double Coffee
Starp citu, apsveicu visus ar, man tuvaakaa, Double Coffee atveershanos, pretii barona centram.

(comment on this)


<< previous day [calendar] next day >>

> top of page
Sviesta Ciba