Kaspars' Journal

> recent entries
> calendar
> friends
> Mājas lpp.
> profile

Thursday, August 14th, 2003
9:48a
Biju aizchaapojis pie kkirurga uz Veseliibas Centru 4. Viiram attieksme taada "pacieshu es juus visus, jo viziite maksaa 5 un 3ls, bet nu baudas man nav nekaadas". Nedaudz veelaak vinjsh pasauc kiirurgu no blakus kabineta un ar skolnieka laiku prieku pie datora raada: "Tikai nesaki J.., redzi ko es ierakstiiju diagnozee tam pacientam, he he.".

K-kaads speciaals rengens bez nosuutiijuma maksaa 28 Ls. Ar nosuutiijumu laikam taa nauda tiks izgraabta no mana nabadziigaa ggimenes aarsta, kura mani reti suuta vispaar uz kaadaam analiizeem, un ja ienaaktu pie vinnas ar buultaam kruutiis vinna vispirms pajautaatu vai saap un tad padomaatu vai nosuutiit uz maksas Buultu Iznnemshanu Proceduuru, vai palaizt maajaas un gaidiit kad pashas izkritiis.
Tie 28astonni lati k-kaa kremt. Gribeejaas jau pasham samaksaat, bez zzeel. Varbuut taa tam arii ir jaabuut - maksas mediciina. Vismaz tur esam un uz to ejam. Varbuut vairaak vajag pelniit, bet nu vienalga. Zzeel k-kaa ka viss taa ir aizgaajis un iet veel vairaak.

(18 comments |comment on this)


<< previous day [calendar] next day >>

> top of page
Sviesta Ciba