Kaspars' Journal

> recent entries
> calendar
> friends
> Mājas lpp.
> profile

Thursday, August 7th, 2003
11:19a
Kaads man te saliidzina dieneeshanu militaarajaa dienestaa ar dzemdiibaam. ;) Man gan tas liekas vairaak liidziigi ka ja sievietei liidz 27inniem gadiem obligaati buutu jaapiedzemdee viens beerns, un buutu speciaala iestaade kas ruupeetos lai liidz tam laikam vinna obligaati paliek staavoklii, k-vai maaksliigi vinnu apaugllojot un ja gadiijumaa vinna neatbild uz paveesteem ierasties paarbaudiit savu veseliibas staavokli lopiskaa veidaa un pamatot kaapeec vinna negrib tikt apseeklota, tad vinnai ir statja liidz diviem gadiem!

(1 comment |comment on this)

3:36p
Bet nu vispaar k-kaads murgs visaa valstii notiek, vismaz peec aviizees rakstiitaa spriezzot...

"Tā Valsts policija pieļauj, ka nākamgad varētu samazināt štata vietu skaitu par 315 cilvēkiem, kā arī atteikties no dažu objektu apsardzes. Kā viens no iespējamiem risinājuma variantiem tiek minēts arī atsevišķu dežūrdaļu likvidēšana dažu rajonu policijas iecirkņos un patruļdienesta štata vietu skaita samazināšana visā valstī."

"Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests pieļauj, ka varētu ietaupīt līdzekļus, nākamgad neiegādājoties speciālos kaujas apģērbus."

... un taadaa garaaa. Nu k-kas tur nav kaartiibaa. Varbuut ja kaada rietumvalsts nolemtu shaadi ietaupiit, tad kaadu gadu, paaris taa shaadu pasliktinashanos paardziivotu un neviens pat nepamaniitu, bet ko shis noziimee Latvijai?

(comment on this)

4:00p
Nu un tad veel hiits:
"Nākamgad pacientiem par ģimenes ārsta mājas vizīti būs jāmaksā aptuveni četri lati pašreizējo divu latu vietā, savukārt, dodoties pie speciālista, būs jāmaksā divi lati pašreizējo 50 santīmu vietā. "
"...palielinot pacienta līdzmaksājumu par vizītēm pie speciālistiem, tiks ietaupīti 2,05 miljoni latu. Savukārt pieaugušajiem, maksājot pilnu maksu par ģimenes ārsta apmeklējumu, tiks ietaupīti 623 100 latu. "

Kaa dziivos tie kuriem tieshaam nav naudas? Tad jau liekas ka attieciigi kompensaacijas maznodoroshinajiem pieaugs par simtiem tuukstoshu latu, jo nabagu Latvijaa ir vairaak kaa bagaato un vidusslaanna, liekas, ka nav un driiz arii nav gaidaams.

(1 comment |comment on this)

4:26p - Arii labs
"Finansējuma samazinājums skars arī psihiatriskajās slimnīcās pierakstītos pacientus, samazinot maksu par vienu gultas dienu 2,12 latu apmērā. Taču arī turpmāk par šiem pacientiem dienā tiks maksāti aptuveni 7 lati, nesamazinot maksājumu par medikamentiem."

(comment on this)

5:11p
Mego veikals uz chaka ielas:
- "Paklau, shito var paarfaseet un uzlikt citu datumu?", teica viena, rokaa turot maltai gallai liidziigu vielu, iepildiitu lielas desas apvalkaa.
- "Jaa, ienes tur iekshaa".

Arii vinna laikam ir atklaajusi ka dalla sasaldeeto un hermeetiski pakoto eedienu ir eedami, bez izmainnaam garshaa, arii paaris nedellaas peec to deriiguma terminna beigaam. :))

Ar paartikas/eediena recyclingu nodarbojas ne tikai restoraani, bet gan jau visur kur tik var. :(

Poll #528
Open to: All, results viewable to: All

Komentaars?

(comment on this)

6:02p
[info]ringlii -- skatos, mana ideja (koment.) aiziet masās :D"
A es sho redzeeju no [info]gorgonas, un vinna ir Gudra tante un varbuut izdomaaja to pati. ;)

Un, starp citu, vai kaads zin kad komentaari plaano atsaakt savu darbiibu? Vai nu tie feilojushies db faili tiks likvideeti un uztaisiiti jauni, vai nu atjaunoti? Varbuut buutu labi ieviest minimaalu zzurnaalu maksu, e.g. 1/3/5 Ls gadaa.

Poll #534
Open to: All, results viewable to: All

Komentaars?

(1 comment |comment on this)

6:30p - Kaa bojaat zzurnaalu ar teksta polliem:
1. Ejam uz: http://journal.bad.lv/poll/create.bml
2. Izveelamies "Insert Question": Text Entry, spiezzam "Insert".
3. Ierakstam Question.
4. Ierakstam size=60, maxsize=255 un spiezzam "Generate".

Polli straadaa tikai veidojot jaunu ierakstu, vecajiem pollus pievienot liekas ka nevar.

Poll #535
Open to: All, results viewable to: All

Komentaars?

(comment on this)


<< previous day [calendar] next day >>

> top of page
Sviesta Ciba