Kaspars' Journal

> recent entries
> calendar
> friends
> Mājas lpp.
> profile

Tuesday, June 17th, 2003
12:14a
"The Never Ending Story" un "Labirynth", divas manas beerniibas filmas. Tagad skatos pirmo. dvd,tv. Taa nav tik drosha kaa "Labirynth", tajaa karakteri ir vairaak no reaalaas dziives. Interesanti buutu izlasiit graamatu...

UPDATE: Ak jaa, esmu tachu lasiijis graamatu.! Shis staasts gan ir taads kuru vairaak izprast var tikai paaugoties, redzot to beerniibaa visa uzmaniiba koncentreejas uz lidojosho puukki, jo tas ir tik smuks un plushkkains un draudziigs :)

(5 comments |comment on this)

1:42p
Prieksh manis, nopirktaam lietaam ir taads punkts kuraa rodas apzinaata sajuuta: "O, shii lieta tieshaam atmaksaajas". Dazzaam lietaam tas nekad nepienaak, bet ir tik patiikami kad tas pienaak citaam! :)

(2 comments |comment on this)

1:43p
Cilveeks nav perfekta buutne (un man ir aizdomas, ka taa nekad netika radiita ar taadu nodomu), un tas ir ok izraut roku no uguns nevis nelikt to tur iekshaa jau no pasha saakuma (...in the first place).

(20 comments |comment on this)

2:01p
Nav svariigi cik daudz cilveeks zin, bet gan cik no taa vinjsh var pielietot. Shaads ir mans moto, tagad man aatri vajag lai man kaads paprasa "kaads ir mans moto" un ieraksta to zzurnaalaa tur kur cilveekiem prasa "kaads ir tavs moto", jo es to aizmirsiishu peec aptuveni dienas. :) Doh! Un taa vienmeer!! :)

(2 comments |comment on this)

5:12p
Tad kad tu materiaalaa pasaulee vari sasniegt vismazaak, tad domaa ka visas durvis ir valla, tad kad tu vari sasniegt nedaudz vairaak, tad tu saac apzinaaties savus ierobezzojumus. Taalaak nezinu, tas ir tas kur pashlaik esmu.

(6 comments |comment on this)

10:15p
"Mazaak domaat vairaak dariit". Taa var auzaas iebraukt vai arii daudz padariit! ;))

(1 comment |comment on this)

10:42p
Man ir smaids par mineejumiem Kursh ir Kursh. :) Runa ir par vairaakiem zzurnaaliem vienam cilveekam. Ir viens (The One) kursh Zin Visu, nee tas nav Orakuls, - tas ir visa Zzurnaala Uztureetaajs! ;))

(comment on this)

11:38p
... un tad pienaak briidis kad tu saproti ka taisniigums ir veerts only as much as the paper it is printed on, un godiigums uzvar tikai tad ja tam ir lielaaka nuuja. ...
Un ko dari tu?

(4 comments |comment on this)

11:45p
I LOVE Björk! ;)) ... " I'm no fucking Buddhist but this is enlightenment " " The less room you give me, the more space I've got " " This is an alarm-call so wake-up wake-up now " " Today has never happened and it doesn't frighten me "

current music: Björk - Alarm Call

(comment on this)


<< previous day [calendar] next day >>

> top of page
Sviesta Ciba