Kaspars' Journal

> recent entries
> calendar
> friends
> Mājas lpp.
> profile

Sunday, June 1st, 2003
4:28a
Un lai shii diena paliek manaa atminnaa ar austoshu gaismu.



current music: Radiohead - Idioteque

(comment on this)

4:33a
Ja lietas dara saskannaa ar sevi, tad taas nenozzeelo. (Uztverot dziivi kaa plakni), k-kaa taa. :)

current music: r-i

(10 comments |comment on this)

11:45a
Jaa, dazzreiz mani interesee kaa ir buut sievietei, I mean cilveekam bez taada liela dzimum instinkta ..., ne jau tas ka es saku ka tas ir pie visa vainiigs, bet nu, it gets in the way often than it doesn't, tad es nevareetu skaidri identificeties ar dazzaam lietaam... piemeeram sho:
"... I think with a certain age god kind of turns you into a woman. You do. You kind of adapt their policies a little more, like:
"- Hey, maybe it would be cool, if I wouldn't try to fuck everything right away... Hm, That's an interesting choice."
Because we are truly opposite..."
Bill Maher
turp... )

(15 comments |comment on this)

2:12p
No vienas puses gribaas miileet un buut miileetam, no otras puses negribas buut ar citu cilveeku kopaa, vinnu kura klausiisies skalli muuziku kura man nepatiik, paarkaartos manu maaju kameer es nebuushu maajaas un taa pazaudees visas manas mantas, prasiis lai ar vinnu reekkinaas, un nedod dies' veel pieprasiis reekkinaaties ar vinnas emocionaalajiem ups and downs. :) Shaada ir dallina no kompdziives.
Shis ir peles skats no peles alas kuraa visi priekshmeti: kubi un skaldnni un triijstuuri un daudzstuuri ir salikti vieni virs otra un tie tur stabili staav un taa var staaveet visu muzzu, un ja kaads no tiem ik pa desmitgadei nokriit, tad instalaaciju var viegli paarkraameet uz naakoshajiem desmit. :)

(3 comments |comment on this)

6:05p
Dziivee ir tik daudz lietas ko dariit un taas lietas kuras neizdodas maaca tikpat daudz cik taas kuras izdodas, varbuut pat vairaak.
Kas var buut interesantaaks kaa guut jaunu pieredzi, taa kaa kaadaa filmaa robotinjsh noklluvis lielpilseetaa sajusmaa "skaidriija": "New input, new input!". :)


current mood: pissed off

(comment on this)


<< previous day [calendar] next day >>

> top of page
Sviesta Ciba