60 minūtes neparedzēts miegs


Reply To:

""muusu_kaazas"" @ 22:16

[info]karboniids:

" man bija kaazas, un man kaazaas bija divas baltas liigavas kleitas, jo es nevareeju izveeleties vienu. man gaaja pie sirds gan taa viena no d&g, gan taa otra, ko es pirms tam redzeeju vienai holivudas staarai muguraa, vienaa no kraasainajiem zurnaaliem... taapeec sviniigajaa man bija viena, bet peec tam, mielastaa, man bija taa otra muguraa... man nepatiik parastaas kaazas, taapeec es izdomaaju, ka mees abi ar viirinu buusim baltaa kraaasaa// vins bija baltaa uzvalcinaa, ar baltaam spicpurnu kurpiiteem.. veel man bija triis liigavas maasinas un vedeejmaate ar vedeejteevu. visaam vinaam bija rozaa kleitinas, knapi paari dibenam..vedeejmaatie, tai gan bija gara, bet arii rozaa..
otraa riitaa meesdevaamies burbulvanna, kas par godu iipashajam notikumam bija izlikta vispaareejai apskatei pils pagalmaa..super.. man bija spilgti rozaa peldkostiims, ar push-up augshdalu, ak taas muusdienu tehnologijas.
veel mees bijaam izbraucienaa ar jahtu, es bija kapteina liigavina ar lv kaogu pliivura vietaa, un toposajam viirinam, manam cabuliitim biaj pasa kapteina cepure galvaa. un kad vakara gaitaa mees griezaam virpulus uz deju placha, no visiem istabas stuuriem uz mums bija paveertsa rozaa gaismas..bla blablablaablaaaaaaaa"

zajebal man taas muusdienu liigavinas...zajebal
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

60 minūtes neparedzēts miegs