60 minūtes neparedzēts miegs


Reply To:

(bez virsraksta) @ 23:30

[info]karboniids:

Mirte, mana miilaa!

Sodien es esmu nogurusi, jo tas karstums, kas man uz papeeziem min, paarvietojas tikpat aatri kaa es, pat aaraak. No riitiem vins jau ir prieksaa, kad es atveru sava nama durvis. Vakaros vins jau ir prieksaa, kad es kaapju uz savu staavu. Taapeec lielaakaa mana dziives dala patreiz notiek pirmajaa staavaa jeb ground floor. Jaa, un veel skolaa, kuraa man sodien, peec paaraudiijuma nokaartosanas teica, ka naakamaaa gada laikaa Juus sanjemsiet arii sertifikaatu. Neko gan vini man neteica par to punktu, kas man tagad ir.. kur lai liek? ko lai dara? kam lai saka? kaa lai paskaidro?.. naakot maajaa izdariiju igora cieniigus secinaajumus, kas mani apskaidroja un es izsecinaaju, ka nakamaaa gada laikaa man buus triis sertifikaati, jo man jau ir triis punkti. bet ne par to ir mana rakstiskaa viziite...

sestdien es iemiileejos. es iemiileejos sarkano aso cili piparu paarstaavii, kas visu savu dodamo mums pasniedz vokaali. es vareetu vinu preceet, bet man shkiet, ka vinam ar to buutu probleemas. un man jau iisti vinu nevajag, man vajag tikai tos matus. bet tas arii nebija galvenais.

galvenais ir tas, ka man negribeejaas mirt. kaa tas bija reiz atpakal polu panu galvenajaa pilseeetaa peec paaris aatriem acu kusteejieniem. man gribeejaas dziivot un veel tagad gribas, jo kaadam jau ir paapastaasta cik debiili ir seri un misteri, un maasteri. cik vini ir nepieklaajiigi un rupji, un kaut kaa taa..
es pametu eeku kopaa ar 15 tuukstosiem un nedaudz vairaak zilumiem.
es veel atriebsos...bet tas arii nav galvenais.

es pat nezinu, kas ir galvenais.
laikam tas, ka es Tev patiiku..un kaa teiktu seri, misteri un maasteri: " You made my day!"

es buusu driiz maajaas..

paarkarsusii Militrisa, celaa uz second floor sauna...

p.s. ak cik traki man sodien skiet tas, ka nesatiku Tevi seit. nevareeju Tev atraadiit apkaartstaigaasanas pasaakumu.

un kaut kaa astraali mees tomeer esam dveeseliski tuvas - man arii riebjas lidot. sausmiigi garlaiciigi.
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

60 minūtes neparedzēts miegs