60 minūtes neparedzēts miegs


Reply To:

burts no maajinjas ar gaishi zilajaam durviim @ 22:56

[info]karboniids:

labvakar, Doloresa!
kaadu laiku nebiju Tevi apciemojusi rakstiskaa veidolaa, shkjiet, ka nu pienaacis laiks to izdariit. lai arii man shodien nav klaajies labaak, kreisais plecs joprojaam ir slapjsh no pa daljai jau izteceejushaam smadzeneem, un mugura vairs nelokas kaa lociijaas pirms paaris dienaam, jo visu laiku liecoties peec no pieres spraagushajaam aciim, taa nedaudz par daudz ir saliekta. lai vai kaa, tomeer sanjeemu peedeejos speekos savos valgos un devos uz netaalu fotograafiju izgataves vietu. tik lielas acis kaa puisim, kas centaas man paliidzeet, nebiju redzeejusi. vinjam nebija ne saprashanas par to kaa man izdevies dabuut laukaa filminju no kasetes, un ievietot to gaismas necaurlaidiigajaa traucinjaa, lai varetu to vinjam nogaadaat. veel lielaaks vareetu buut vinja izbriins, kad taisot bildes vinjsh ieraudziis gandriiz 36 govju tesmenjus. no dazhaadiem rakursiem. cerams, ka vinjam tas nebeigsies tik tragjiski kaa man, kad atverot ledusskapi, tajaa atradu 9 govju dzemdes. man nebija apetiites vairaak kaa vienu dienu.
joprojaam ceru, ka izvilkshu savu eksistenci jeb pareizaak sakot, ka mana eksistence izvilks liidz sestdienai, lai varetu doties bliezt (manas un arii Tavas, vienas no pieklaajiigaakaajaam kursabiedeem, jaunaakais apziimeejums vaardam dejot) uz austraalieshu klubu. man shkjiet, ka mans postaalais apmekleejums pie Tevis vareetu notikt peec shaa veida pasaakuma (ja vien man izdosies izdziivot). piedod, bet pupinju zupas arii shajaa apmekleejuma reizee nebuus.
vienmeer Tava,
Zhermeena Sumasevska

p.s. ljoti atvainojos par visa veida gramatiskajaam un ne gramatiskajaam kljuudaam, bet nemitiigie kreisaas acs atsitieni pret kreisaas rokas pirkstiem nedaudz traucee.
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

60 minūtes neparedzēts miegs