60 minūtes neparedzēts miegs


Reply To:

(bez virsraksta) @ 11:35

[info]karboniids:

Sveicinaata Mirte Ziediite!

Mani shonedeelj Apvienotaas Karalistes pastnieks jau ir aplaimojis triis reizes - divaas dienaa triis veestules. Bet es pati nespeeju atbildeet ar taadu laipniibu, un man nabv bijis speeka sanjemties Tavai veestulei, bet varbuut, ka es sanjemshos tikai ceturdien vai piektdien, kad ir gaidaamas kaadas jaunaakas bildes, kuras man buutu taada veelme pievienot Tev domaatai veestulei. Shodien raapoju laukaa no gultas raudaadama, un vieniigais, kas man paliidzeeja pamosties taa kaartiigi bija tradicionaalais anglju dzeeriens - teeja ar pienu. Es gan veel neesmu sanjeemusies melnai teejai ar pienu, es turos pie earl gray teejas ar pienu.
Par tiem garumiem - vinji te ir iisi un nekaadi. nu taa ir. un meitenes ir veel iisaakaas un nekaadaakas. Sestdien klubaa man viena taada mazliet pagaraaka, es jau saku tikai mazliet pagaraaka pienaak pie manis un saka: esi mazliet uzmaniigaaka ar manas draudzenes galvu... Nu tad nu es pagriezhso un skatos ar kuru galvu man jaabuut mazliet uzmaniigaakai, un ko es redzu.. es redzu mazu galvu kaut kur ljoti dzilji baraa pie saviem elkonjiem. Nu ko es, es pkalniijos atvainodamaas, bet neko nesoliiju, jo ko gan var soliit, ja skan u2.
par takshiem - taadi melni ir, bet pagaidaam nav naacies sastapt sievietiit, kas meegjinaatu to apstaadinaat. Toties ir daudz sievietiishu, kas staigaa zaabakos, meeteljos, bet ne zekjubiksees.
Pagaidaam no maajinjas ar gaishi zilaam durviim viss,
Zhermeena Sumashevska, kas par zekjubikseem aizmirst nemeedz.
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

60 minūtes neparedzēts miegs