60 minūtes neparedzēts miegs


Reply To:

patiesiibas par neko nedariishanu @ 20:47

[info]karboniids:

1. mani kaitina, ka shinii datoraa nevaru atras garumziimes. bet es sanemshos. es sanjeemos
2. ja mani nevar sazvaniit un atrast, tad mekleejiet mani narkologjiskajaa dispanseraa, toksikomaanijas nodaljaa (cerams, ka taada vieta vispaar eksistee. ja nu tomeer neeksistee, tad es to izdomaashu)
3. manas draudzenes, dzerot alu, kameer es lecu ar savu lecamauklinju, izdomaaja, ka es buushu vinju beernu maate, jo nepiipeeju, nedzeru un malziet pa laikam nodarbojos ar sportu
4. aizvakar teetis sita veru. sita, sita, kameer dabuuja to cepeshkraasni ciet. vakar vinjsh turpinajaa rupji uzvesties, un tikpat rupji iztureeties pret sievieteem. vinjsh iebaaza pelnrushkjiiti bagaazhniekaa un aizveda to uz opja shkjuuniiti pie visaam pareejaam "var nodereet" opja virtuves un ne tikai virtuves iekaartaam. pret viirieshiem vinjsh ir daudz saudziigaaks, jo visi 6 televizori joprojaam atrodas opiisha trijaas istaabaas, bet arii tie ir tikai opiisha "var nodereet"
5. otrs opis ir izstraadaajis riiciibas plaanu kaa paardeeveet vienu no muusu sleeposhanas lielvalstii atrodamajiem sleeposhanas kalniem. visi ir vinju aizmirsushi, bet izraadaas, ka tieshi vinjsh ir bijis tas, kas ar vinchu "kas tik jauku skaneejusi un viegli jo viegliitinjaam raavu taas saknes" ir darbojies veel paraleeli tam, ka ganiijis tuveejaas pljavaas govis.
5. laikam jau galu galaa es braukshu prom un atradiishu sevi amerikaa. cerams, ka atradiishu. jo maajaas vienmeer ir siltaaks uudens ezeraa.
6. vakarvakaraa un shovasar vispar esmu atteikusies no futbola. gaidiishu olimpiskaas speeles, un domaashu kuram sporta veidam pieveersties. varbuut peldeeshana.
7. manas ljurbinjas uztraucaas par muusu kopeejiem beerniem. jaarunaa buus ar teevu, lai saak cieniit sievietes opiisha virtuvee, istabaas, koridorii un shkjuuniitii
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

60 minūtes neparedzēts miegs