01 June 2011 @ 08:47 pm
bububuubububu  
peedeejaas dienas es atnaaku maajaas, iekriitu gultaa un aizmiegu. sapnjoju naktiis, bubinu riitos un ciinos peec pusdienslaika, kad taa vien gribas uz piipotaaju balkoninja izstiept kaajas un pusmiegaa smarzhot riigas nomales vasaru. karsts asfalts un cerinji, un kondicioniera aukstais gaiss no pieveertajaam ofisa durviim.

es apbriinoju tos cilveekus, kuri speej sev apkaart nemitiigi uztureet praavu draugu pulcinju. labaakais, ko es speeju, ir taa mazliet tureeties perimetraa, un jebkura ienaakshana manis iedomaataa rinjka liinijaa shkjiet uzbaaziiba. man nepatiik uzbaazties. trauceet arii nee. man patiik vienai iekaapt auto un braukt, kur sirds liek.

peedeejaa pusgada laikaa pa briidim piekjeeru sevi domaajam, ka taa nav pareizi. ka es daru kaut ko ne taa. ka visam buutu jaabuut citaadaak - balliites, pikniki un ikdienishkja sazvaniishanaas lai pajautaatu kaa klaajas vai pastaastiitu kaa uz vanshu tilta kaads idiots atkal nogrieza celju. bet tad es sapratu, ka es varu beegt, bet nekad neaizbeegshu no sevis. varu arii izlikties, bet nekas neshkjitiis iists. es izlikos vairaakus gadus liidz sapratu, ka neesmu gatava uz to parakstitiies atlikusho muuzhu. neesmu arii tagad, tikai mazliet citaa zinjaa. vispaar man nepatiik izlikties. kaut arii variants ar cacu beidzaas bentlijaa, kas patiesiibaa nebija nemaz tik slikti.. bet zinu, ka man gribeesies to vienatni. un es nekad iisti nemaaceeshu kaadu pietureet sev blakus. nu un ko?


saule, juura, veejsh matos un smiltis zem peedaam. tabaka saulei rietot un austinjaas laura veirs, kura dzied, ka we can do some wrecking here and find something to love in this broken place. taads luuk ir mans nozagtais vasaras vakars.