Shadow ([info]kappate) wrote on October 22nd, 2009 at 06:03 pm
Nopirku sarkanas kurpes. Pastaigājoties pa pilsētu nolēmu ieiet Zarā, jo it kā vajag vējjaku un kāds krekls ar' noderētu - viss izvalkājies. Neko īsti tādu neatradu, gāju garām kurpju veikalam - iegāju. Atlaides. Bet tik un tā dārgi, blablabla. Sarkanas kurpes. Bija 60 tagad 20, ir gan 37 gan 36 izmēri. Piemēriju abus, 37 bik opa lielu, lai arī kāja jutās ļoti ērti - tā dīvaini aizmugurē izskatījās, man nepatika. Paņēmu 36to. Tagad nožēloju bik - kājiņas sāp... Bet nu kopumā man vienalga, galvenais, ka man ir sarkanas augstpapēžu kurpes!!!
Biju uz interviju - tur gan menedžeris, gan pārdevējas pozitīvi izteicās par kurpēm, pati intervija pagāja tādā pašā garā :)
Man peteica, ka esmu very sweet, teica, ka rīt piezvanīšot. Jutos intervijā kā tāda tipiska blondīne no filmām, bet tas laikam labi, hehhehe.. Tikai laikam vel kaut kādas kurpes būs jānopērk - ķipa darba apģērbs (nu, ja pieņems), jo tur it kā nav nekāda noteikta apģērba, galvenais kjūtīgi izskatīties.
Ā, galīgi aizmirsu - intervija visādu kreatīvo lietiņu veikalā. Tur visādi spoguļi, ķemmes, jostas, somas, karotes, bižutērija, pulksteni, lietussagri, vēlrandomsazinkas visādos oriģinālos izpildījumos un krāsainos toņos. Kad biju pateikusi draugiem šeit, ka man tur būs intervija visi pateica, ka tā ir totāli man vieta. Būs tikai laikam ķiķināt labak jāiemācās XD
Vakar biju Epsomā uz Uni open day.. viņiem tur visur Maki... un foto studija, kuru visi var izmantot.. un vispār kurss un viss... ā, ļoti gribu tur mācīties. Jātaisa portfolio. Bēē
Rīt kārtējā darba intervija, tad vēl būs jātusē (nabaga es) un sestdien vēl kaut kas būs jādara un svētdien es būšu mājās! Gribu visus beidzot satikt :) Vienīgais - māte grib, lai atkal mēginu likt autoskolas ieskaiti... es taču neko neatceros. Jūtu, ka par to strīdēsimies.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: