Shadow ([info]kappate) wrote on August 2nd, 2009 at 06:11 pm
Aizbraucām ar tēvu pie vecmāmiņas. Līdzi paķēru mīļumiņu un fotoaparātu. Safočēju tēti, vecmāmiņu, dzīvniekus, vasarnīcu. Vajag atmiņas ^^
Mīļumiņā parādīju vecmāmiņai bildes ar angļu draugiem, dažus vēl feisbukā parādīju - viņa griobēja redzēt ar ko nākošgad dzīvošu. Parādīju arī viņu, "Katin molodoj chelovek" kā tēvs paskaidroja (baigi dīvaini izklausās xD), un vecmāmiņa pat akceptēja! Es totāli gaidiju kritiku, jo viņa varteikt kritizē visu xD

26 dienas. It kā nav tik daudz, bet ir. :( Es totāli nesaprotu kā viņš var man nezvanīt?! Būs jāpaprasa, lai pamāca. Jo tāda attieksme ir daudz labāka - tā jau viņš kēro utt, bet ir pilnībā OK, ja nav nekādu ziņu no manis. Totāli tā gribu! Pēdējo reizi runājām ceturdien, nākošreiz būs sazinkad pēc ilga laika un man jau nežēlīgi viņa pietrūkst. Man vispār nepatīk caur msnu sarakstīties - daudz labprātāk dzirdētu viņa balsi. A viņam otrādāk un man nav kredīta(atkal). Long distance relationships suck. OK, jābeidz rantēties.

Uztaisīju youtube accountu, jūtos totāli lepna ar sevi. Tur visi niki aizņemti, baigi negodīgi! Beigās esmu: uzsmaidipasaulei. He.

Šodien vairākas reizes esmu noklausījusies to dziesmu, pēc kuras quote saņemšanas braucu uz Kidlingtonu... Man pat vecā daypass saglabāta - maija sākums ^^ "Thank you for this kiss, It's all I really wanted"
Tagad vot arī klausos. Ehh.
"You'll never be a cover girl, just facing facts, your face isnt right. But I'll never want, I'll never need a cover girl, now that I've seen you in this light"

P.S. Es rīt satieku Aneku!!! Huraaahhhh!!! :3
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: