Shadow ([info]kappate) wrote on July 30th, 2009 at 12:50 pm
Man tagad istabā 3 laptopi. Jūtos advancēta! Vienu no tiem gan izmantoju kā paliktnīti, jo tas nu dikti vecs, man liekas ka 15 toč tam ir, haha. Otro tēvs bija aizdevis kamēr mans mazulītis slimoja. Jā! Manu mazulīti salaboja un nu tas ir atpakaļ manās mīlestības pilnās rokās~ Apsēstība ar datoriem ir... hmm, nez. Enīvei, būs jāpierod atkal pie 22x13 cm ekrāna xD
Nav ne jausmas kāpēc to rakstīju - sounds weird. Laikam atkal garlaicīgi.
Vispār pēdējā laikā es sev ļoti bieži liekos dīvaina un pat pati nesaprotu, ko gribēju pateikt, I just don't make any sense anymore. Baisi.

Es gribu jauki pavadīt laiku. Anyone? Gribu ļoti aizbraukt uz Siguldu, kamēr vēl esmu Latvijās, gribu vēl visādas iedvesmojošas vietas apciemot. Gribu sēdēt tējasnamiņos, gribu filmu vai japāņmulteņu vakaru, gribu aiziet uz kādu mūzikas pasākumu, gribu lai man beidzot par kaut ko pajautā dokumentus, gribu satikt cilvēkus, pazīstamus vai vēl nepazīstamus, vienalga. Gribu. Anyone?

Man nopirka lidmašīnas biļeti. Viņa dzimšanas dienā gan. Slikti. Oksfordā būšu ap 3jiem, tad vēl jānomazgājas, jāpārģērbjas, jātiek pie pudeles vīna etc.. Sanāk, ka varēšu viņu satikt tikai vakarā, a ja nu viņš gadījumā svinēs (un tad viņš būdams viņš vnk neiedomāsies mani ielūgt un es būdama es neuzprasīšos un tēlošu kūl etc. ak, ak, dīvainie raksturi), tad satikšu viņu tik 29tajā vai kad būs kondīcijā mani satikt. Nepatīk man, ja plāni sabrūk, but oh well. Izdomāsim kaut ko ^^ Vēl ģimenei jāuzraksta, vai es tiešām varēšu tur vēl dienas 5 palikt un cik būs jāmaksā. Bet galvenais, ka es atgriežos!

Kaut kā nav stresa vairs par izslēgtu telefonu un nebūšanu onlainos. Es varteikt dzīvoju savu dzīvi.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: