Shadow ([info]kappate) wrote on July 18th, 2009 at 10:26 am
7. augustā Hosiela ir Kuldīgā! Vai nav vienkārši superīgi? Dikti gribējās apskatīt Grindas iegravēto "RMS 2006"! Tikai... man māte ir paziņojusi, ka 7tajā viņa ir nopirkusi biļetes uz operu. Un man nav tiesību viņu sāpināt(tas ir, lai ko es arī darītu, man nesanāks izlūgties, lai viņa mani nevelk līdzi). Tā jau man operas ļoti patīk, tieši kādus gadus divus neesmu bijusi... Tikai.. vienā no 3 plikušajiem Hosielas šīsvasaras koncertu laikā? :(
Astotajā augustā būs Ventspilī, bet tur točna nebraukšu. Mīlu to pilsētu, bet pa tālu un kaut kā nav sajūtas, ka jābrauc.
Tad vēl ir 1. augusts, kas ir sasodīti tuvu un viss baigi ātri jālemj (mana dzimšanas diena ir gandrīz jau tepat un tas tik nedēļu pēc!!)... Minīfests Mīlas Vasara. Tā jau baigi jauki šķiet, pepētīju festa maispēis lapu, neko daudz neuzzināju, bet lokācija ir, kā noklūt ir, tikai fiksi jālemj! Še sekoja komentārs no manas mātes: "Atpūtas vieta Krāči mani kaut kā neiespaido, noteikti piedzērušies pusaudži etc" (nu vai kaut kā tā viņa to teica). Es nezinu kāpēc biju nospriedusi, ka mana māte ir pietiekami māšu ziņā pieaugusi, lai ar viņu varētu apspriest plānus, kas nesaistās ar "ko mēs šodien ēdīsim" un universitātes izvēli. Un biju arī pateiktusi datumus, tā kā tagad neizšmaukt pat "Pie Lindas palikt" (pat ja es tiešām tikai palieku, nevis braucu sazinkur - viņa mani pat kad pagājšreiz pie viņas paliku gribēja varbūt vakarā paņemt, lai jau mājās guļu).
Labi, es ar viņiem svinēšu savus 18. Jo es zināju, ka forši nosvinēt nebūs iespējams - vnk atliku uz Anglijas laikiem, lai arī zinu, ka lai arī cik mēs visi apspriestu lielo tusu par godu visiem, kam bija dzimene vasarā, nekas beigu beigās nenotiks. Kur es paliku.. ah, svinēšana. Iesim dzert kokteiļus ar vecākiem. Nabaga tētis, vest mūs abas pēc tam mājās (es zinu, ka es uzspiedīšu faktu, ka tā ir mana dzimšanas diena un es negribu nekādas dāvanas un netērēju naudu uz citādām bezjēdzīgām svinēšanām un vispār netērēju naudu reizes trīs pēc pirmajiem 3 kokteiļiem, un ar 6iem man varētu pietikt - horošego po čutj čutj). Bet.. Es taisos 24tajā un/vai 25tajā iet uz Depo. Viņi(viņa izlēma par abiem) arī. Un kad pajautāju, vai viņa tiešām gatava iet abas naktis pēc kārtas, saņēmu atbildi, ka es jau pati negribēšu. Wtf? Jā, es more or less netaisīju brēkas un pat īsti negribēju nekur iet gadījumā ja netieku iekšā etc agrāk. Bet kad es beidzot legāli un oficiāli varu tikt, kur visi tiek no 13, in what rules of bullshit es negribētu iet? Svētdien vai pirmdien atbrauks tētis, būs ar viņu jārunā. Jo savādāk es vispār nekur neiešu. Ar vecākiem ir jautri, man pat nav gluži kauns, BET not all the time. Un viņi uzvedīsies stulbi, garlaicīgi un gribēs mājās 11tos(visdrīzāk jau būt mājās tajā laikā). Pateicu viņai, ka ar viņiem negribu iet.
Srsly, es nesaprotu mātes. Kāpēc man nevarēja tikt vai nu kūfīga ar kuru būtu jautri kkur aiziet, vai saprotoša, kas vismaz kaut kur kaut kad palaistu, kaut vai, lai nosvinētu pilngadību?
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: