Shadow ([info]kappate) wrote on March 23rd, 2009 at 08:45 am
izrāvumi no galvas
Visā ir kaut kas pozitīvs, ja?
Modinātājs būs pēc pāris minutēm.. Esmu jau gandrīz gatava iziet :)
Šodien došos termomentra meklējumos - kamēr nav izmērīta, temperatūra neskaitās paaugstināta! Vienīgais bail.. nu no sava ārejā paskata - saģērbos jau jauki, bet seja bišku frīko ārā..
Vet par to jauko, pozitīvo - ta ka īsti nesanāk gulēt un tā kā gulēju padaudz vakar - pamodos sešos (arī 1nos, 3jos un peec 4riem)..
..O, pirmais modinātājs ^^ The Cure!
.. bet jā, tā kā man bija brīvs laiciņš pilnigi mierīgi piecēlos, pirs tam vel noskatījos filmu, dabūju noskaņojumu dienai (not sure kādu though.. pašnāvnicisku, pasaulesgalīgu.. nah, laikam nē).
Par ko uztraucos - vienarpusdienā es izdzēru pusi savas medikamenttējas.. 5 maisini palika.. fiksi jāveselojas - negribu vēl 5 paundus tērēt :)
Par ko es tagad aizdomajos.. verbūt tas kā tagad slimoju fiziski ir kā es parasti jūtos kad morāli, ja man kāds patīk? Un šoreiz daba vai Dieviņš nolēma man tā uzkritošāk uz to norādīt? Jo laikam visus iekšējos mājienus es veiksmīgi ignorēju.. Hehe.. nu es norīta biju tā nolēmusi - I'm moving on. Pagaidīšu bik.. vnk pagaidīšu bez nekādas panikas. Un tad tā lēnām noiešu no skatuves :) 9 eksāmeni kā nekā, būtu jāsāk mācīties!!
Kas vēl.. ah, mācīties.. man nesanāk sevi piespiest mācīties :( Tas liek man justies slikti.. es tiešām gribu satīrīt savu istabu, apsēsties pie galda un izdarīt visus, visus darbus!! Un tad vēl pagleznot.. jā..
Rh.
Hmm, iešu laikam pamēģināt to lietu ko Sanjeevs ieteica - silts ūdens ar biškuzīt sāls un citrona sulu.. Izklausās brr!
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: