Shadow ([info]kappate) wrote on November 3rd, 2007 at 07:56 pm
Radās doma izdzēst negatīvos rakstus. Nezinu, vai tas ir iespējams, bet tik un ta pārdomāju - tas būtu muļķīgi, pat muļķīgāk nekā tos rakstot.
Šodiena bija tukša un pilna. Tāda dīvaina, mierīga. Pie visa laikam vainīgs sniegs! Tik tiešām, tas bija pirmais, ko šodien tā pa īstam piefiksēju - vecāki dodas iet prom, es jau gatavojos noskaidrot, kāpēc man neviens nepaziņoja, ka es nebraucu (nav jau tā, ka es gribētu braukt, bet tas bija saplānots, es jau varēju arī kur citur doties, beigās sēdēju mājas), bet tad, kāpjot pa trepēm paskatījos uz ārdurvīm un caur stiklu ieraudzīju, ka ir balts.
Ar vecākiem jau īpaši nerunāju, pavadīju, aiztaisīju durvis, paskatījos uz sniegu un gāju augšā. Dikti dīvaini! Zinu, ka vēlāk lija lietus (vai vismaz man tiešām tā likās), tātad atkal ir siltāks, ko var manīt arī pēc tā, ka uz slīpajiem logiem jumtā vairs nav sniega. Bet tik un tā - nezinu vai priecāties, vai bēdāties.
Vēl sapratu, ka man patīk izvairīties no cilvēkiem. Vismaz tagad un šodien. Sēžu neredzamajā režīmā skaipā, zinot, ka onlainā ir daudzi ar ko es varētu parunāt, bet es pat negribu pārāk iedziļināties, kas tieši tagad sēž pie datoriem. Dažiem man nav ko teikt, dažiem es nezinu kā pateikt un vai teikt. Labāk klusēt. Klusēt un blogot te sev pašai šo sviestu, jo tā pat šeit man retums kad atbild! Nav jau arī uz ko.
SLā arī gandrīz ne ar vienu nerunāju, tik ja man uzraksta, kaut ko atbildu. Un ne vienmēr. Kaut kad vēlāk atbildēšu, ja vēl kaut ko uzrakstīs.
Nu re, tikko izdarīju visu pretēji iepriekš rakstītajam - iesāku sarunu skaipā. Tiesa, ar vienu no tiem (diviem?) cilvēkiem ar ko vēl varu runāt tuvi un tomēr par randomizētām lietām.

Vēl par šodienu... Pipin, Pipin, Pipin, es zinu ar ko viss beigsies!
Esmu sākusi beidzot pārlasīt ROTK, jawki, jawki, es gan esmu izlasījusi tikai 20 lapaspuses, un man nav ne jausmas kā es pabeigšu lasīt līdz 4dienai + sadabūšu eksemplāru latviešu valodā citātiem...

Akvai, akvai, aizmirsu ko vēl gribēju teikt. Ahā, atcerējos!
Man šeit dikti gribas ielikt ko pozitīvu, kādu bildīti vai ko tādu. Un ierakstīt normālu ierakstu, ko mazāk personisku. Un kāpēc nesanāk? A vot nezinu. Tuvāk Ziemassvētkiem ievietošu kādu pantiņu ^^ Viennozīmīgi!

Tā, nu tiešām man vairs nav ko teikt, ja atskaita domu par to, ka man patīk būt manā rozā halātā, ko nemaz negribu īpaši pieminēt, tapēc teikšu viss. Un pasmaidīšu skatoties uz avataru.. aww, jau smaidu ^^
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: