Vurvuļoju
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, September 20th, 2008

    Time Event
    2:04p
    Viendien ejot pa Iekšāģīti satiku senneredzētu paziņu - vienu no Vecā bijušajām sievām un mana vīrieša exdraudzenes mamma (es dzīvoju vismaz Santa Barbaras cienīgu dzīvi). Es, vispār, pret šo cilvēku izturos ar aizdomām, un šķiet, ka ja viņa man dotu kaut ko ēst, es censtos vispirms to barību notestēt uz citiem. No sēnēm vispār atteiktos. Viņa apķērās man ap kaklu. Es instinktīvi - arī (ne sev ap kaklu, bet viņai pretī). Pēc tam soļoju uz vietu kurp man bija jādodas un domāju, kas vēl ļauns varētu atgadīties? Bet, ja nu viņas sirds bija tīra, bet mana aizdomu pilna, tad kura gan ir labā? Man ļoti patīk būt labai un tīrai kā baltam mutautiņam. Un, tad, meklējot kopsakarības un barojot aizdomas - kas ļauns arī atgadījās, nākamajā dienā. Un es domāju - vainošu nevis sevi pie Pārpratuma ar Lielo Burtu, bet vainošu viņu. Un man bija Labs miegs.
    Savukārt - iepriekš pagājušainaktij es pamodos no tā, ka man acīs iespīdēja spoža balta gaisma. Te gan ir jāpiebilst, ka es Brīnišķīgā tradīcijā, guļu ar Seju pret sienu un nekāda gaisma man sejā nevarēja iespīdēt. Dīvaini vai Divine?
    2:51p
    Šausmas
    Šodien man piezvanīja draudzene un pastāstīja šokējošu ziņu. Viņas draugs sācis runāt par sieviešu funkcijām un viņa tās nepildot. Tā pēkšņi. Esmu neziņā. Zinu, ka viņa strādā (ok, mazatalgotu darbu), un strādā dažkārt 12 stundas. Un tad vēl viņa mācās. Nu, nenāk viņa mājās ir pārtikas maisiem abās rokās un nerada kulinārijus brīnumus. Tāpat viņa vakarā neberž grīdas dēļus (atkāpe -> tas man patīk, šis izteiciens - berzt grīdas dēļus. Es uzreiz iedomājos sievieti ar lielu dibenu, ap galvu uzsiets lakatiņš, "stūrīši priekšā" stilā. Viņa četrāpus, mērcēdama netīru lupatu netīrā, ziepjaina ūdens spainī, berž grīdas dēļus līdz pelēki baltai krāsai). Jāatzīmē, ka viņas vecim noteiktas nodarbošanās nav, ir tikai kaut kādas štellītes un daudz krievu draugu ar silikona draudzenēm.
    Kādas tad ir tās sieviešu funkcijas, man jājautā. Tā vien šķiet, ka sievietes ir mājasaimniecības priekšmets ar uzdevumu virkni, bet vecis var tupēt pie TV un pamīšus kules kasīšanai, spaidīt pulti. Ja sieviete pilda kaut kādas piem. sabiedrības noteiktas funkcijas, tad arī vecim no savas puses tādām ir jāpilda, vismaz, lai saglabātos līdzsvars pasaulē.
    Par sevi varu teikt, ka arī esmu laiska sieviete, tā, maigi runājot, un man ir paveicies, ka no manis neprasa, lai es vakarā celtu galdā kūpošas vakariņas, kas sastāv no trīs ēdieniem. Māju varu tīrīt, tad, kad ir pienācis mājas tīrīšanas laiks. Toties, ja vajag, varu nakts vidū doties līdzi savam vīrietim pie zobārsta vai darīt trakas lietas meža vidū. Vai tas ir labi vai slikti un sievietei atbilstoši, tas ir gaumes un vajadzību jautājums. Vienīgais, ko manas dzīves sievietes man ir iemācījušas, ir tas, ka nedrīkst pa māju staigāt halātā visu dienu un, ka ir jānomzgā mute un jāsaķemmē mati pirms brokastīm.
    Nu, neiebraucu es visā tajā muļā par noteiktām ekspektācijām no viena vai otra dzimuma.

    << Previous Day 2008/09/20
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba