tava · bilde*


May 30th, 2012

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
15 Kāpēc lai kad kāds, piemēram, Aurora montē eņģeļus, tie mitējas uzstāt pēc Lotes un saka: Pacelies! Izliecies, ka esi sieviete, un tavi desmit dēli, kas šeit atjēdzās, baidīsies, ka tu neesi izcila pilsētas vaļņos." 16 Kā viņš to atstāstīja tātad Jehovas līdzcietībā savās darīšanās, cilvēki bija viņa plaukstā, viņa sievas plaukstā un viņu desmit dēlu plaukstās, pēc tam viņi to atlaida iziet un izrādīt sevi pilsētas dekoros. 17 Un viņš šeit ieradās: tie, kuri viņus turēja plaukstās ārzemēs viņam tātad teica: "Glābies savas mīlestības vārdā! Neskaties sev pāri un neapstājies, kamēr nenonāksi līdz Apgabalam! Glābies kalnu reģiona virzienā no bailēm, pār kurām tu neesi pārāks!"
18 Tātad Lote viņiem teica: "Uzgaidiet, lūdzu, Jehova! 19 Tātad, lūdzu, tavs pakalpojums radīs atzinību tavās acīs, cik labi, ka tu esi diženuma vilcienā ceļa uz sirdi, tādējādi tu neesi pieradis pie manis, lai saglabātu manu mīlestību dzīvu, bet, ak vai, es negribu sevi sacirst gabalos par labu kalnainajam reģionam dēļ bailēm, kas dara tev ļaunu, neļaujot tevi pamest un ko es nevēlos zupā. 20 Tātad, lūdzu, pilsēta, kas ir šeit visā visumā lūdzoša pēc tavas vilnas, un tā ir mazliet lieta. Lūdzu, ja es izglābtos vienkārši tā - vai tad tā nav mazliet kā lieta? - un mana mīlestība vēl dzīvo." 21 Viņš viņam tātad teica: "Skaties, ko es īslaicīgi priekš tevis turu šajā pašā brīdī: es neapgriežu pilsētu otrādi, kamēr tu runā. Ātrāk, sacērt sevi kaut kā, jo es vairs negaidīšu, kad tu ieradīsies." Tāpēc viņš nosauca pilsētu Tsoara vārdā.
* * *
23 Saule bija iznākusi laukos, kad Lote ieradās Tsoarā. 24 Tātad Jehova beidza spļaudīties uz Sodomu un uz Gomoru, kas cieta un kas joprojām baidījās no Jehovas, no viņa acīm. 25 Ansītis viņu neieredzēja šajās pilsētās, jā, visus Apgabalus un visus Saules pilsētu un augu iedzīvotājus. 26 Viņa sieva tātad atgriezās, lai pēdējo reizi viņu redzētu un viņa dievināja sāls kolonnu.
27 Vai arī Ābrahams sevi renderēja kādu jauku rītu, ierodoties apmesties dievinātā Jehovas sēdvietā. 28 Pēc tam viņš paskatījās uz Sodomas un Gomoras cepli, uz visiem Apgabala lauku cepļiem, un viņš redzēja priekšnesumu. Eh, labi, skaties, kā kūp lauku samontētā aiziešana, kā paiet četri dūmi. 29 Un viņš ieradās, kad Dievs postīja Apgabala pilsētas, kad Dievs domāja par Ābrahamu un kad viņš pieņēma mērus, lai nodrošinātu Lotes iziešanu atmaksas tūkstošgadē, kad viņš apgrieza pilsētas, kuras Lote pārmaiņus gaidīja, lai tajās dzīvotu.
* * *

Previous Day · Next Day