kalacakra's Journal

History

15th March 2011

12:07pm: Shoriit pieceljos - kakls saap un sajuuta, ka temperatuura ir. Runaaju nesen ar mammu, ka esmu prieciiga, ka nostaajusies uz savaam drebeliigajaam kaajeleem un esmu patstaaviiga. A vot dienaa kaa shodien, gribu mammuci. Tik ljoti gribas, ka shama man uztaisa citronuudeni ar medu un nopeerk brokastiim Kaaruma sierinju. Ai.

Vispaar jau nav tik traki. Tik shodiena taada pretiiga. Esmu noleemusi pavadiit pusi dienas gultaa, kameer temperauura nokritiisies. Skatos vecas bildes un zaale atkal skjiet zaljaaka tur, kur neesmu. Maajaas. Gribas tik ljoti, nu tik ljoti ljoti ljoti. A deelj paarvaakshanaas nekaa, atceljam atkal. Un vispaar - bildes, kas skjita nekaadas un es briesmiiga, tagad liekas super. Dzzzive bildees man vairs neliekas garlaiciiga. Kaadreiz bildeejos vairaak gan. Un taapeec ar liekas, ka vairaak visu ko esmu sadariijusi. A tagad nav ko paskatiities - chetrigadi bez atminju albuuma. Maaan, jaasaak lietot mana viira daavana.

Dziive kopumaa kaa kamiins maajiigs. Esmu samiileejusies liidz ausiim. Skrienu peec darba (pusnakts) uz randinjiem. Juutos kaa seshpadsmitgadniece.
Darbs stokos, bet menedzeris zajebal ar savu attieksmi. Kaa taada darvas pile medus mucaa. Mainiishu kaa tikko atbraukshu no holidejiem Latvijaa. Bet mainiishu uz citu baaru - man tiik alus mucas un kopeejais raslabons.
Un uz skolu neeju. Par to man publiskais kauns. Meegjinu sev iestaastiit, ka ieshu, kad paarvaakshos tuvaak skolai, bet taa jau tikai taada atruna. Zinu.
Ai, jaaiet izmeeriit temperatuura. Veee.
Powered by Sviesta Ciba