kakjiic - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
kakjiic

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Apr. 27th, 2004|09:09 am
kakjiic
skaists riits. Dungoju no tiira dziesmu. "Taa dienaa klusa klusa buus, taa diena, kas negaida muus, tai dienaa tranvajs apstaasies... tai dienaa, kad es dzisiishu!".. Patiesiibaa Tas bija uz LTV1 Riita dziesmas programmu pa Tv, kur Bumbiere un lapchenoks raava shito dziesmu. bet ritiigi lustiiga. :) taa man kaut kaa ieseedaas galvaa un omu uzlabo pa labam:)))

savadaak jau shodien vispar liekas, ka tiiri neko.. Esmu daudz maz arvien vairaak sanjeemusies. No riita gan troljukaa shaadas taadas ceriibas savas liktaas acereejos, tad palika skumji, bet nu es tieshaam censhos pienjemt to, ka jaadziivo bez nosaciijumiem, priekshnoteikumiem un ceriibaam, pret otru. taadeelj jau taa saap man liekas, tieshi man ka es .. sadomaajos, pirms nekas veel nav iisti noticis un nav zinaams. Es uzburu pasaku un tad shokeejos un ciinos par to, lai taa notiktu. bet tas jau ir tikai manaas iedomaas. taa es vakar pie taada sleedziena nonaacu. Es CERU par lietaam nevietaa. Jaadziivo shodienai!:))

veeleejums: izdziivojam .. shodienu, jo tai diena, kad es dzisiishu, tai dienaa tranvajs apstaasies:)) tas vecu meitu trancajs buus un tas paties' negaida muus:)) Taa diena tuksha tuksha buus, taa diena, kas negaida muus. .. tuksha muca tuksha muca tuksha muca.. taaaluuuu. SKAN!!:))))

mrrr
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: