[icon] kaarums -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Time:17:42
Mūzika:New Found Glory - Forget My Name
Shoriit ap 10iem ieveelos maajaas un man bija gruuti izshkjirties starp frii un gultinju. Protams, miegs njeema virsroku un tagad, bik pachucheejusi, tiesaaju milziigu porciju frii ar kechupu :)

Aa un veel es shobriid daudz dzeru kvasu. Tas vakardienas iespaidaa. Varenjaux pasaakums par godu braaleena dzimshanas dienai, juurmalaa, ar pirti, visvisaadaam dziraam un milziigu skaitu cilveeku, kurus, labi, ja paaris reizes, biju redzeejusi :) Bet tas, protams, bija tikai iemesls ar dalju no vinjiem iepaziities tuvaak... Taa un shitaa, shitaa un taa, beigaas sanaaca, ka pa nakti, apmeeram no 3iem liidz pus6iem, ar lielaakiem vai mazaakiem paartraukumiem, laiku pavadiiju pirtii, kur man piebiedrojaas veel viens Jaukais Cilveecinjsh, kursh man piedaavaaja arii kopaa braukt atpakalj uz Riigu, jo nu vinjiem mashiinaa ir briiva vieta, un kaut kad jau man taapat vajadzeetu braukt... Izraadaas, ka vinjam un veel vienam vinja draugam, kursh knapi vareeja taisni paiet, Riigaa izkaapjot no mashiinas, shodien jaapiedalaas kaut kaadaas tur sporta speelees. Nav gruuti uzmineet, ka somaas bija alus, bet guleejushi vinji nebija :) Man jau piedaavaaja braukt liidzi arii sportot, bet tajaa briidii gultinjas vilinaajums shkjita lielaax :)

Un te nu es esmu... Veel joprojaam nezheeliigi naak miegs un sakariigi paraxtiit ir ljoti gruuti :) Pasaakums bija patieshaam labs un pat lietus nespeeja to sabojaat. Tagad zinu kaa ir, peec pirts aizskriet uz juurinju, kur, iebrienot liidz celjiem, viljnji ir liidz vidum, un uudens - ljoti auxc :)
comments: * secinaajumi Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry

[info]jerrym
Link:(Link)
Time:01:44
Freeeeeeee...... nekārdini!
(Reply to this)

[icon] kaarums -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.