Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

kaada's Journal

18th December, 2004. 6:24 pm.

Taa atkal aizgaaja..un bija manii tikai uz iisu iisu briidi..Ziemassveetku sajuuta. Vakar un shodien it kaa sniga, bet varbuut tas vienkarshi bija balts lietus, jo aara zeme nav balta..atkal shii peleciiba kaa ara, tapat arii sirdii. nekas. pilniigs nekas.

Read 3 Notes -Make Notes

18th December, 2004. 9:38 pm.

Tikko veelreiz noskatiijos "Muulenruuzhu"'..nu patiik man taa filma..ljoti. Baigi ilgi atstaaja uz maniim iespaidu tad, kad skatiijos pirmo reizi, tad jau redzees kaa buus tagad. Esmu jau es taada juutiiga! Bet taa filma jau arii, manupraat, nav no taam netiirajaam, bezjutiigajaam, kur tikai taapat kautkas notiek. Te vismaz bija REAALAS beigas. taadas, kaa tas notiktu dziivee, nevis kaa parasti filmaas tas notiek- un vinji dziivoja laimiigi lidz muuzha beigaam...
Es arii kadreiz gribeetu uznjemt kaadu filmu, esmu par to domaajusi arii agraak, tikai nezinu veel kads butu sizhets. Nee, patiesiibaa gribu uznjemt divas filmas- vienu taadu riktiigi saldu, paredzamu un salkanu ar laimiigaam beigaam, kur visiem pec tam paliktu pozitiivas emocijas, bet otru- baigi tragjisko..nu taadu, ka ilgu laiku iespiezhas atminjaa :))
Gan jau kaadreiz es to izdariishu !!! =]]

Current mood: domiigs.
Current music: Moulen Rouge- Come what may....

Read 1 Note -Make Notes

Back A Day - Forward A Day