Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

kaada's Journal

15th December, 2004. 5:03 pm.

Nu tad beidzot tiku pie interneta! Shodien negaaju uz skolu (jo nemaz nebija jaaiet) un biju plaanojusi visu dienu noseedeet pie interneta. esmu slinka- zinu ;( Bet vai tu re? internets negaaja, pat kompis nesleedzaas iekshaa. labi, ka tagad viss ok. atkal varu savas nesakariigaas domas noveerst :)

Kautkas nav taa kaa vajag- man NAV Ziemassveetku sajuuta. tas ir diivaini, jo katru gadu man taada ir un es juutos labi..ja nu taa vairaak nebuus nekad? Man patika taa majigaa sajuuta, kad liekas, ka visi ir laimiigi un draudziigi. Kautvai es zinu, ka tie ir tukshi meli, bet tomeer..es noticeeju..un taa katru gadu.

Current mood: angry.
Current music: Prata Vetra: Esam un buusim =].

Read 4 Notes -Make Notes

15th December, 2004. 6:33 pm.

Ja Tu kaadu miili,
Tad ljauj vinjam iet,
Ja vinjsh atnaaks atpakalj,
Tad ir Tavs,
Ja nee, tad nekad nav bijis...

Current music: Prata Vetra: Mans draugs.

Make Notes

15th December, 2004. 8:09 pm.

Man nepatiik buut tai, kas es esmu. Es gribu buut kada cita! Vai arii vispaar nebuut. Es nezinu..varbuut vajadzeeja piedzimt citaa gjimenee, bet tad jau taa nebuutu es. ai, cik sarezhgjiiti! Nee, vai arii labaak citaa valstii. Pati nezinu, kas par lietu, man patiik Latvija, bet tagad man liekas, ka viss, kas te ir, ir viena vieniiga bedere, shis dziivoklis, kur es seezhu, skola, uz kuru es eju..Jaa, es zinu, zinu, ka citiem ir veel sliktak, bet tomeer. Domaaju vasaraa braukt uz aarzemeem, vismaz uz kaadu laiku, bet nezinu..Es esmu slinka un zinu, ka nemeegjinaashu neko darit, lai aizbrauktu. Labpraat aizbrauktu pastraadaat, bet veel bushu nepilngadiiga un mani laikam neizlaidiis no valsts. Veseliiba arii nav tik laba, lai brauktu tik taalu, bet gribaas. Apnikusi shii vienmuljiiba un peleeciiba. Nekas nenotiek. Vismaz ar mani. Paliidziet!

Current mood: depressed.
Current music: atkal Praata Veetra.

Read 2 Notes -Make Notes

Back A Day - Forward A Day