jul ([info]jul) wrote on July 7th, 2010 at 11:01 pm
maybe that's what happens when a tornado meets a volcano.
nu jau vairaak par nedeelju esmu prom. man te patiik, bet veel joprojaam nepamet sajuuta, ka te viss ir maaksliigs, ka sheit dziive nav pa iistam. skaisti jau, un priecee tas, ka te viss ir prieksh cilveeka. visi likumi, noteikumi un pienaakumi ir pakaartoti cilveekam - ai vinjam ir labaak/vieglaak. atshkjiriibaa no muuseejiem, kas visu pakaarto sev. bet ne par to ir staasts.

es shodien nopirku biljeti uz Norveegjiju un tas man sniedz daudz lielaaku prieku, kaa jebkas cits pashlaik. es katru vakaru mokos un neeju guleet liidz 1iem, lai stundu parunaatu ar vinju, kaut gan zinu, ka piecelshos un atkal vareeshu piezvaniit un nopljaapaat visu dienu taa iisti ne par ko. es gribu teikt, ka miilu, bet man nepatiik tas vaards, jo pati parasti esmu taa, kas iebilst pret tik stipru vaardu lietoshanu peec tik iisa laika. un tomeer - tik ljoti, ljoti.
mani ir nokaitinaajusi Baiba no RSEBAAs, International office galvenaa, jo vinja man veel jorpojaam nav pateikusi, kur es braucu ERASMUSaa. pusgads manas dziives tiks pavadiits prom, man taa kaa gribeetos jau tagad zinaat kur iisti. un mani priecee tas, ka vinjsh ir tik entuziasma pilns par braukshanu man liidz. ja arii tur beigaas kaut kas neizdosies, man vnm buus sajuuta, ka vinjsh gribeeja buut ar mani vienalga kur.

un patiesiibaa es gribeeju tikai pateikt - mees biezhi nenoveerteejam tuvaakos. kaa piemeeram, kad maasa bija maajaas, es parasti lecos un cereeju, ka vinja aizbrauks. un tagad man shkjiet, ka neviens man nekad nevarees buut tuvaaks par vinju. taapat kaa man tik ljoti pietruukst vinjsh, ka tas dazhreiz fiziski saap (kas tieshaam ir diivaini, es saaku uztraukties par savu gariigo veseliibu). taapeec tagad man ir jauns pashizaugsmes meerkjis - iemaaciities noveerteet to, kas tev ir blakaam, liidz tam, kad tas kljuust nesasniedzams.

xoxo, yours truly.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: