jk_experiments - varbut interese

About varbut interese

Previous Entry varbut intereseMar. 6th, 2008 @ 12:11 am Next Entry
Pasaules Banka izsludina Starptautisku eseju konkursu
Wednesday, 05 March 2008 14:58

Pasaules Banka sadarbībā ar Pilsētu Aliansi un Norvēģijas valdību aicina Jūs piedalīties starptautiskā eseju konkursā: „Meklējam: Jūsu praktiskās idejas - daloties Jūsu pieredzē un idejās par Jūsu Sapņu Pilsētas veidošanu".

Atbildi uz trīs galvenajiem jautājumiem:
1) Padomā par pilsētu, kurā dzīvo. Kādas ir lielākās iespējas un izaicinājumi cilvēkiem, kas tajā dzīvo?
2) Kas jādara, lai pārveidotu Jūsu pilsētu Sapņu pilsētā?
3) Kāda būtu Jūsu loma, strādājot kopā ar līdzcilvēkiem, veidojot Jūsu Sapņu Pilsētu? Lūdzu, pievērs īpašu uzmanību vienam vai diviem punktiem, ko esi minējis 2. jautājumā.

Uzraksti eseju atbildot uz šiem jautājumiem, un iespējams Tu būsi viens no uzvarētājiem. Uzvarētāju esejas tiks izvēlētas pēc to oriģinalitātes, skaidrības un izvirzītiem konkrētiem, saturīgiem mērķiem drošas nākotnes izveidošanai. Dalībnieki var brīvi izvēlēties veidu, kādā rakstīt esejas, lai tās būtu pēc iespējas pārliecinošākas.

Kritēriji:
Konkursā var piedalīties jebkuras pasaules valsts pilsoņi, studenti un arī tie, kas nav studenti, vecumā no 18 - 25. Taču studentiem, kuri iegūst filozofijas zinātņu doktora grādu, nav tiesību piedalīties. Esejām jābūt iesniegtām individuāli, katrs dalībnieks drīkst iesniegt tikai vienu eseju.
Godalgas:
Galvenā balva $ 5 000, veicināšanas balvas $ 1000, labāko eseju autori (finālisti) tiks uzaicināti piedalīties Ikgadējā Bankas konferencē par ekonomikas attīstību (ABCDE) Keiptaunā, Dienvidāfrikā. Pasaules Banka finālistiem segs ceļa un uzturēšanās izdevumus.
Eseju iesniegšana notiek tikai internetā. Esejas, kas tiks sūtītas e-pasta veidā vai pa pastu, netiks pieņemtas.
Pieteikšanās termiņš: 2008. gada 23. marts



Vairāk informācijas:




Mājas lapā: http://www.essaycompetition.org

E-pasts: info@essaycompetition.org_CLOAKING
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba