Jessica, you got it all wrong

7. Jūnijs 2008

14:44 - MEET BILL

Jūs jau varbūt esat dzirdējuši, ka man ir tendence filmēties sliktās filmās. Nu re, viens no maniem pagājušā gada veikumiem ir arī filma "BILL" jeb "MEET BILL" ASV. Šajā filmā es atveidoju Lūsiju, apakšveļas veikaliņa pārdevēju. Filma nemaz nav slikta, manuprāt, tā pat diezgan spilgti attēlo jautājumu, kas pēdējā laikā ir visai bieži uzdots arī Latvijā. Tā liek padomāt - kas es esmu? Vai tiešām tas, ko es daru, ir tas, ko es vēlos darīt? Vai es esmu laimīgs? Vai es varu kaut ko savā dzīvē mainīt? Komēdija, bet jēdzīga komēdija. Ar domu.

14:58 - Džesika Alba slepeni apprecējusies

Starp citu, 19. maijā es apprecējos ar Kešu Vorenu. Mūsu kāzās nebija viesu. Pat mans brālis bija šokā, kad to uzzināja. Protams, ka bija šokā, jo to uzzināja no preses. Zemāk attēlā ir kāzu foto no filmas "Fantastiskais Četrinieks 2", īstu kāzu bilžu nav, jo, kā jau teicu, apprecējāmies klusumā un slepenībā. Pēc ģimenes spiediena gan rādās, ka būs vēl vienas kāzas - ģimenei un tuvākajiem draugiem. Tāda, kā ballīte. Bet tas rudenī. Tagad visu savu uzmanību koncentrēju uz jūnijā gaidāmajām dzemdībām.

Foto no filmas "Fantastiskais Četrinieks"


Es ar savu džeku NBA spēlē. Tā kā Kešs ir Bairona Deivisa liels fans, tad vienmēr apmeklējam "WARRIORS" spēles, kas notiek Losandželosā. Jā, esmu ievērojusi tur arī Andri Biedriņu.
Powered by Sviesta Ciba