atkal..
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, August 17th, 2006

    Time Event
    5:36p
    ziedo
    to, protams, mēs apmēram zinām, kā naudu atmazgā caur sabiedriskajām organizācijām, nu jau biedrībām (lasi, piem., šo: "Konstatē likuma pārkāpumus Kultūras fonda darbībā"), tomēr šajā gadījumā man vislabāk patika daži konkrēti gadījumi.
    Piemēram: "a/s "Rietumu Banka", kas kā vienu no ziedojuma mērķiem norādījusi Glorijas Geinores un "Rikki&Poveri" jubilejas koncerta sniegšanu a/s "Rietumu Banka" VIP klientiem".
    Arī šis nav slikts: "Lielākie ziedotāji LKF ir a/s "Parekss Banka", kas revīzijā aplūkotajā laika periodā – no 2001. gada līdz 2005. gadam – ziedojusi gandrīz 2,4 milj. latu, norādot konkrētus ziedojumu izlietojuma mērķus – pētījumu veikšanas finansēšana. Minētajā laika periodā katra gada beigās a/s "Parekss Banka" pasūtīja pētījumu, piemēram, "Eiropas Savienības struktūrfondu iespēju izpēte un potenciālie realizācijas ceļi multikulturālas daudzvalstu savienības ietvaros" un "Latvijas kā Eiropas Savienības potenciālās dalībvalsts sagaidāmo investīciju infrastruktūru sakārtošanai, pilnveidošanai un attīstībai apgūšanas optimālākās iespējas". LKF par šo pētījumu veikšanu slēdza līgumus ar firmām "Chrysalis Investment Corporation" (no 2001. un 2002. gadā), kas reģistrēta Dublinā, Īrijā un "Aldgate LLC" (no 2003. – 2005. gadam), kas reģistrēta Portlendā, ASV. No katra ziedojuma LKF ieturējis 3 procentus."

    Current Music: Fireball - Archangels Thunderbird

    << Previous Day 2006/08/17
    [Calendar]
    Next Day >>

jd modeļu aģentūra   About Sviesta Ciba