atkal..
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, March 28th, 2006

    Time Event
    5:58p
    Arī "Es šodien izglābu dzīvību!"
    šodien nodevu asinis, gluži kā jaunības gados. šoreiz gan motivācijas kausi bija mazliet uz citu pusi nosvērušies, nekā tad, pirms apmēram 10 gadiem, kad 3 Ls "pusdienas naudas" bezdarbniekam, pat bezstudentam nebija slikts arguments. tā ir laba iespēja pacel savu pašapziņu vēl mazliet, īpaši tad, ja tik maz jāpiepūlas un tu "neģībsti redzot asinis" (cits šo ārstu jociņš: "adata zīmuļa resnumā..").
    tas arī mani pārsteidza šodien - palikuši tie paši 3 Ls. toties ambulatorie asinssavācēji kļuvuši mobīli, brauc pie potenciālajiem un vēlamajiem donoriem - studentiem, kursantiem, audzekņiem uz viņu skolām, akadēmijām un universitātēm.
    otra lieta kas mani nodarbina - iet vai neiet uz futbolu šovakar. ņemot vērā dakterītes n reizes atkārtoto: nekādas fiziskas aktivitātes un lēna pārvietošanās pa ielu turpmākās 24 h!
    PS man neviens neprasīja piekrišanu izmantot manas asinis, ja nu gadījumā tās nav pietiekami labas dzīviem cilvēkiem, medicīnas preparātu izgatavošanai (zālēm?).. placentas dzemdību namos arī veikli un rūpīgi savāc un laiž tālāk apgrozībā (kosmētikas industrijas?).. visiem jauniešiem saku, medicīna vienmēr un nākotnē arvien vairāk būs labs bizness. cilvēki veselāki nekļūs, tikai norūpētāki un gatavāki vairāk maksāt par savu veselību.
    www.vadc.lv

    Current Mood: weird

    << Previous Day 2006/03/28
    [Calendar]
    Next Day >>

jd modeļu aģentūra   About Sviesta Ciba