.::pāri kalniem un tālu projām::.

4. Marts 2011

19:23 - 34

Mums ir interesants dzīvoklis. Ik pa laikam virtuvē pazūd aukstais ūdens. Mana attieksme pret to ir nekāda un jau vairākas reizes tam visam ir vienāds rezultāts. Divas nedēļas es par aukstā ūdens trūkumu neliekos ne zinis. Traukus mazgāju karstā ūdenī, tējai ūdeni ņemu no vannasistabas. Paiet minētās divas nedēļas un es iedomājos par santehniķi. Pēc šādām domām aukstais ūdens parādās. Viņš, ūdens, jūt. Kā tāda sāpe, kas pēkšņi izzūd, kad Tu, viens cilvēks, stāvi daktera priekšā. Un tā jau noticis vairākas reizes.
Mums ir arī runājošs ledusskapis. Draugi, kas reizēm paliek uz virtuves dīvāna pa nakti, jau iemīļojuši nakts sarunu biedru. Viņš vaid un īd un čīkst un savā ziņā tā tiešām izklausās pēc savdabīgas valodas. Reizēm, kad ledusskapis kādu laiku klusē, sāk likties, ka nav kaut kas kārtībā. Laikam ne velti šo istabu kopumu dēvē par dzīvokli. Te valda augstas klases dzīvība.

Pirms es izeju piektdienas dzīvē, man jāpadalās ar jums kādā video. Es vienmēr cenšos Tutrubā konkrētai lietai atrast atbilstošu video. Tā ir video vietne un bilžu salipināšana mani nesajūsmina (kaut gan pati esmu gribējusi tādas lipināšanas taisīt, un patiesībā reizēm tās ir ļoti noderīgas, atceroties manu gotikas/ renesanses periodu - ja nebūtu vajadzīgie mūzikas gabali saveidoti un Tutrubā salikti, man būtu jāsēž pēc pagājušā gadsimta smakojošā fonotēkā, kur vairāk dzīvo pelējums, nekā kvalitatīvi ieraksti). Video vismaz redzama dzīvība. Tad, nu, atradu šādu Anekdoten amatiervideo, kur par brīnumu ir ciešama skaņa salīdzinājumā ar citiem šāda tipa kameras acs uzņēmumiem. Patīkamu klausīšanos un, lai jums labi izdevusies nedēļas nogale!
Powered by Sviesta Ciba