.::pāri kalniem un tālu projām::.

14. Maijs 2009

09:52

Vakar mēs tāpat vien svinējām. Tomam Londonam pat jaunais logo tika papildināts ar sēni, kas, es teiktu, ir jau neatņemama sastāvdaļa. R`n`R man patīk - bet patīk visvairāk brīžos, kad Cukurs vai Terzens uzliek normālu smago, nevis visu laiku popsīga playliste griež rinķī jaunību. No daļas jaunības gan sadzirdēju, ko ļoti aizmirstu - šito gabalu. Un atcerējos - jā, tāda grupa taču arī bija, un pat Latvijā bija.. un toreiz man pat bija žēl, ka uz koncertu neaizgāju, ha..

Brokastis man šorīt tādas izteikti vienkāršas, ņemot vērā, ka visā miteklī vienīgais ēdamais ir viena skumja rupjmaize un daži apelsīni, ko man vakar ciemakukulī atnesa.. neskaitu šeit lielos cepumu kalnus, kas man no citiem ciemakukuļiem jau veido muzeja cienīgu depozītu - tas ir riktīgi nasty variants, jo peldkostīmu sezona taču nāk, kā pie mums te smejas..

10:26

P.S. Es gan ceru, ka pēc vakardienas kāds mūs vēl tai iestādē gribēs redzēt, jo, nu, kā lai saka.. bez pārsteigumiem jau nevar.. Savukārt kā es smējos par diviem ārzemniekiem, indusiem, protams, kas mums ap trijiem naktī piesējās pie R`n`R kamēr džekus gaidījām. "Hello, girls!" Mēs tā sabīstamies un saraujamies uzreiz, bet te jau mūsu foršie sargātāji klāt, nostājas priekšā un prasa tiem diviem, kas pa lietu. Šie saminstinās un sāk prasīt, kur te Esenšals esot, viņi apmaldījušies un viņus tur draugi gaidot - viens no mūsējiem uzreiz saka: "Esenšal is a gay bar" Es no smiekliem gandrīz biju gar zemi. "That`s the place where all the sweet gays are", ha-ha-ha..
Powered by Sviesta Ciba