.::pāri kalniem un tālu projām::.

17. Decembris 2008

00:12 - Daudz laimes!


SŌLA MALAČI!

PAR TIEM 10!
/Jo arī mans mīļākais koris ir Sōla/


14:26 - Go go cat piano

Nospēru bildi klausoties bez gala un malas lirisko islandiešu grupu Seabear /Cat Piano/ Acīmredzami garastāvoklis šodien ko tādu prasa, lai gan patiesībā nezinu cik ekstrēmi mani ietekmē šāda maigā mūzika. Avāriju es teiksim izraisīju brīdī, kad biju uzlikusi dikti jauko Mum albumu Go Go Smear the Poison Ivy. Ai, vajadzēja man ierunāties atkal par to muļķīgo sadursmi - tas man atgādināja, ka jāiet uz policiju apstrīdēt un skaidroties, jo spriedumu vēl nav pieņēmuši, un tikmēr esmu pārkāpēju sarakstā, kas var man pat neļaut pārbraukt valsts robežu. Bet drīz vien pa Baltijas valstīm jāceļo. // Jāsāk situācija risināt. Bet kā negribas.. jo policisti mani biedē pat tad, kad es neko sliktu neesmu izdarījusi. Un es droši vien aiziešu un aiz savas mīkstmiesības nespēšu šiem runāt pretī un pazemīgi padošos. Ek..

17:20 - Asociācijas

Čau, resnie putni! Piedodied - šodien nesanāks jūs pabarot, jo neesmu uz vietas. Bet rīt gan varat klauvēt pie loga. Gan jau es atsaukšos. Tad kā sarunāts - ap 12:30.

20:51 - ū-ū-ū

Tas taču nekas, ka es šodien tēloju ausaino pūci, vai ne? Laiks iedzert karstvīnu.. tāpēc aizmirstiet - šodien pie stūres vairs nesēdīšos. Starp citu TB/LNNK ir baigie mērkaķi, ka spēlē uz maza cilvēka jūtu stīgām "Uzsniga sniedziņš balts". ū-ū-ū.
Powered by Sviesta Ciba