.::pāri kalniem un tālu projām::.

17. Jūnijs 2008

10:15 - vieds vecums

Joprojām pāri kalniem un tālu projām. Tieku izglītota pa pilskalnu pilskalniem un senpilsētu senpilsētām. Kāds sasodīts skaistums! Un cik es esmu trakoti priecīga par visu! To vien daru kā lēkāju gaisā kā dumjš bērnelis. Nē, man drīz nebūs daudz gadu dzimšanas diena, man reāli paliks tik kādi 12

[Bet citādāk man šodien jāpabeidz šūt otrs krekls. Un Vasaras Saulgrieži būs īpaši jauki! Uz izdošanos!]

Un tad es vēl atcerējos kā naktī no sestdienas uz svētdienu visu laiku uz platēm skanēja Pink Floyd tālos laukos. Un arī skaista dzīva jam sesija divu stundu garumā tika pabaudīta. Vispār - labi pavadītas brīvdienas. :)

10:40 - Sigurds

Un tad es gribēju pastāstīt, ka manu telefonu jau var nosaukt par vecu. Vismaz es nevaru uz viņa uzstūķēt visādus foršus mūzikas gabalus. Bet gribētu, protams, špikojot no brāļa, kādu krutu metāla gabalu, kas tramvajā braucot nobaidītu konduktori. Bet arī konduktori jau ir vēsturē, tātad būtu jābaida biļešu laikspiedes aparāti. Cik neinteresanti. Labi, ka man ir vecs telefons, kurš krīt zemē jau trīs gadus, bet ir tāds mutants, ka ja es pat gribētu to saplēst - tas nebūtu iespējams. Un uz Sigur Ros es tiešām gribu tikt, bet nezinu vai tajā laikā nepaziņos par brutalfestu, ko negribētu palaist garām. Tomēr prognozes ir tādas, ka biļetes būs līdz pat koncerta dienai. Vismaz mans tēvs, kurš arī noteikti ies, pērkot biļetes, konstatējis, ka vēl to ir tik daudz, ka Latvijā Sigur Ros zinot tik varbūt kāda 1/100 daļa iedzīvotāju. Bet pat mana mamma iešot, kā viņa teica: "Uz to Sigurdu" :)
Powered by Sviesta Ciba