viskija termināls - Post a comment

About Post a comment
socialās maukas un parazitiJuly 9th, 2007 - 02:13 pm
es te iepazinos ar vienu cilvēciņu.. sasoditi interesanta persona, kura sejā uzreiz ieraudzīju uzrakstu "gribu drāzties, drāzt, jāt sievietes, citu galvas,makus utt.."
kamēr bija iespēja izmantoju aplidošanas, riesta utt dejas, smalkas vakariņas un mazi ceļojumi.. un domaju "cik ilgi spēs tēlot"
takoj milyj.. aš riebjas... un beidzas.
es visu laiku domāju,kadēļ viņam draugos nemainas draugu skaits. te paradas jaunas meitenes te pazuud.. he he.. es arii vairs neesmu vina draugos :)
nee.. tas ka es tur gudra skaista viņs jorojam saka, bet pats uz jautjajumu "kā un ar kādu mērķi Tu pisies pa pasauli šita" viņs pat nespēj atbildet. laikam par kautko liecina,ka džekam 33 gados nav bijushas nopietnas attiecibas, garākās ir 3 meneshu garas.. traki.. manuprāt noželojami.
es jau otro dienu staigāju ar laimigu nostieptu seju un jūtu līdzi viņam un viņam līdzīgiem .
lai gan tā ir tada atsevišķa cilvēku suga, kas dzīvo tikai deļ naudas un lai pelnītu naudu, viņi tā jutas labi.
vakar 45 minušu garā telefonlekcijā man kārtejo reizi tika skalotas smadzenes par mana talanta bendēšanu darbā.. viņam ir taisnība. es , ja gribētu pelnitu dienā tik cik pelnu mēnesī.. nu negribu acimredzot.. es tā jutos labi!
mana mūza nāk uz darbu kad grib,nevis kad ir algas diena..

ļoti labi zinu,ka paralēli mūsu "attiecībam" vinš jau mekleja jaunas varones, ar tādiem pašiem tekstiem un ceļojumu scenarijiem. kad kādu rītu, kad pamodamies bezgala sudiga garastavoklī, es viņām teicu,ka viņs ir mauka.. un es viņam neticu nevienā acī.. jopcik, ka raustijas.. "viņam riebjas,ka es viņu uzreiz atmaskoju viņa paša priekšā.. nu ko lai saka: vēlu veiksmi!

P.S. ja es esmu cilvēks,kuru 10 minušu laikā var dabūt līdz histērijai, tad viņs ar lepnumuatzinās ,ka viņa māti iedzinis psihenē..
man nebija ko teikt!
Reply to this:(Read Comments)
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Top of Page Powered by Sviesta Ciba