ironbird ([info]ironbird) wrote 8. Aprīlis 2009, 21:00
Well, baby, I've been here before
Pēdējais ieraksts: 2008-11-09 17:06:40, pirms 21 nedēļām
taa staav rakstiits manaa klab lietotaaja profilaa. vai nav beediigi? as if man nebuutu dziives un es nedomaatu, un nejustu vajadziibu rakstiit. tieshi preteeji (ja neskaita to dziives dalju, jo taas man tieshaam nav, nekad nav bijis un visdriizaak arii nebuus), es domaaju, ljoti iespeejams, paarlieku daudz un nerakstu neko tikai taadeelj, ka, well, why should i? nav jau taa, ka es bez taa nevareetu iztikt, nevienam citam arii tas nav vajadziigs, turklaat es intensiivi censhos sev ieskaidrot, ka man ir slinkums, kas patiesiibaa ir taisniiba. galu galaa, man nav ko teikt. un man nav nekaa taada, ko es gribeetu pierakstiit, lai veelaak atcereetos, jo es pavisam noteikti negribeeshu atcereeties, cik slikti es juutos (vismaz) katru otro dienu vai to, cik debiili es jutos, kad man vajadzeeja teikt eliinai, ka es netikshu riit(?) pie vinjas, jo mees kinda brauksim uz riigu riit, lai arii skaidri un gaishi neviens nav pateicis, ka mees tieshaam brauksim. un pats trakaakais - es tieshaam labpraataak pavadiitu riitdienas vakaru pie vinjas nekaa kaarteejo dienu kopaa ar vecaakiem, kurus, starp citu, es vienkaarshi nevaru ciest. (yeah, sometimes i don't believe that we actually have the same blood.)

iisteniibaa jau uzdirst uz to visu jeb kaa freimanis iz "ugunsgreeka" teiktu - uzlikt miiksto. wtf is up with that saying? like really, no kuras pakaljas vinji izvilka to murgu? un vsp, tas seriaals ir diezgan lielaa dirsaa (es atvainojos). kaapeec? taadeelj, ka, pirmkaart, ja man atljauts taa teikt, aktieri ir diezgan neprofesionaali. no offence to latvieshu aktieri, bet dazhreiz man liekas, ka pat es to vareetu izdariit labaak. otrkaart, pats sizhets ir diezgan liels meesls un dazhbriid (ljoti biezhi patiesiibaa) rodas viens vieniigs jautaajums "wtf were you thinking guys?" oh yeah, you weren't. turklaat, kad es skatos seriaalu (un es to daru ljoti daudz, starp citu. (it's basically why i'm alive. no, not really, but that's not the point)) es sagaidu sakariigu tekstu, kaut ko citeeshanas veertu un tamliidziigi, nevis kaut kaadus bezjeedziigus, improvizeetus sviestus, kuros normaals cilveeks nevar iebraukt. un variet skriet sienaa ar saviem "ja tu domaa, ka tu vari labaak, tad taa arii izdari", jo ja es gribeetu un man buutu iespeeja, es taa arii izdariitu.

anyway, it doesn't matter. i'm just in a crappy mood, so it's ok. besides, i'm just doing this because i'm waiting for dexter to download. and that is going to be done in about 5 minutes. hopefully.

you know what i hate? i hate when i say something wrong and then after a second i realise that it was wrong but obviously i can't really change it then. it's like "wtf? why on earth i said it like that?"

ak jaa, es shodien beidzot uztaisiiju to nolaapiito zpd anketu un aizsuutiiju emeritai. jaacer, ka vinja neteiks, ka tas ir peedeejais meesls vai kaut kaa taa.

un jaa, man mazliet pietruukst snorres. ne taa, ka es gribeetu atsaakt rakstiit f&s (lai gan to tieshaam vajadzeetu dariit), bet taa, ka... es vairs nejuutu, ka vinjsh buutu es un es buutu vinjsh. terrifying feeling actually.

ok, dexter's done and i'm gone.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: