decembris

Posted on 2014.12.21 at 23:50
Tags:
tātad vakarvakarā Biezokņa vidū nolija Skābais lietus.

paklausīties TE
paskatīties
par šo paldies Andretai


Šīm autors Klāvs Loris






un tas viss tāpēc, ka es aizvakar atteicos Biezokņa Klāvam tāpat vien nodziedāt Skābo lietu.

Comments:


az
[info]az at 2014-12-22 12:11 (Saite)
ja es tev prasiitu par agates zirgiem kekavaa, izjaade daavanai diviem cilveekiem. ko tu teiktu? vini nedara paari zirgiem?
*
[info]inese_tk at 2014-12-22 13:10 (Saite)
nebūs labi. mēs tur reiz bijām izlūkos. izjādei piedāvāja nesen dzemdējušu, turklāt viegli klibojošu ķēvi. zirgi stāvēja iekšā, ļoti šauros boksos, apsegloti un pat ar iemauktiem galvās (tas nozīmē, ka viņiem mutēs ir dzelži un viņi nemaz nevar mierīgi ēst). tajā krietnajā laika sprīdī, ko mēs tur uzkavējāmies, neviens klients neatbrauca (būtu atbraucis, vismaz varētu saprast, ka zirgi ir laicīgi sagatavoti). taupa uz sienu - kāda attāla paziņa tur brīdi turēja savu privāto zirgu. zirgs bija kaulains un vājš. pārvedot zirgu citur viņa bija šokā, ka zirgam dod sienu, cik tam gribas un nekliedz, ka siens maksā naudu.
es neiesaku.
rekupat viņu reklāmas bildē (pirmajā un vispār arī citās) var labi redzēt ka zirgam krustu kauli izspiedušies http://www.horseriding.lv/lv/stables/agates

es pat nezinu, ko ieteikt. Meždruvas Garkalnē, Dabas zirgi Plakanciemā, Zaļkalni Elkšņos, Ekvi Carnikavā.

az
[info]az at 2014-12-23 13:46 (Saite)
absolūts paldies, tagad mierigāka sirds. paliku pie ekviem (nu jo viņi ir tik virtuāli pieejami) un likās, ka vairāk secializējas uz vienas dienas nerofesionāliem jātniekiem.
Previous Entry  Next Entry