Just me.. - Day

Tuesday, November 2, 2004

10:03AM

Šodien jūtos labāk. Vienkārši kaut kā piespiežu sevi nedomāt par to visu. Īstenībā man ir pat diezgan labs noskaņojums. man patīk, kā es šodien izskatos. Jā!!! Un man ir jaunas smaržas -tik superīgas. Nu labi, tas viss ir nieki:)))Bet tagad man ir jāstrādā, lai gan man ir visādas domas prātā.

(comment on this)

10:10AM

Jā, un es tik un tā vakar nesalabu ar savu draudzeni, nu jau vairs laikam nedraudzeni. es pat biju tā, kas pirmā piegāja( lai gan man to ir grūti izdarīt) un saku viņai - nu ko, tipa mēs tagad nerunājam? Viņa atbild ar kautkādu stulbi lepni aizvainotu sejas izteiksmi - nē...es vēl domāju. Man tas bez šaubām izbesīja, es atkal nolasīju viņai morāli, pateicu, ka nevajag tēlot, ka esmu tā sliktā, kas pie visa vainīga, ja negribi runāt, nevajag ar, es tev pakaļ neskriešu. Koroče egoiste viņa ir, un es tik tiešām vairs neko nedarīšu.

(comment on this)

11:45AM

Voobshem nezinu es...es neko nezzzzzzzziiiiiiinuuuuuuuuuuuuuu...........................................................................................................kaut kā vari preicāties un smieties, bet tik un tā ir jūtama kaut kāda skumja apziņa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Es atkal esmu izsista no līdzsvara un es atkal konkrēti nezinu......................vai varbūt negribu zināt. Bet tas nav godīgi, jo man jāzin konkrēti un nepārprotami, man nepatīk minēt ( kuram gan patīk). Koroche besiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(2 comments | comment on this)

4:34PM

man vairs nav spēka................bet viss tizlums vēl priekšā:((((((((

(2 comments | comment on this)
Previous day (Calendar) Next day