Just me.. - Day

Friday, October 8, 2004

9:40AM - :)))))

Viss ir baigi super!!!un man liekas es esmu tālu no zemes:))))))))))))))))))))))) Tāda sajūta it kā es lidotu!!!!!!!!:)))))))))))))))) bet mani tas arī biedē, jo jo augstāk uzlido, jo zemāk pēc tam krīti un jo sāpīgāk. un man tādi kritumi un uzlidojumi ir regulāri - tur neko nevar darīt un esmu jau iemācījusies ar to sadzīvot.
Es jūtos lieliski!!!!!!!!!!!!! Fantastiski!!!!!!!!!!!!!1:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Nu dzīvē ir tik superīga:)))))))))))))))))) un esmu vissuperīgākais objekts savā dzīvē...un ne tikai ....:))))

(comment on this)

9:55AM - .......

A vēl man šeit nav neviena drauga un pats galvenais ka nevaru īsti saprast, ko šai lietā var darīt, bet nu tas tā... raudāt jau tādeļ neiešu. Es gribu kafiju!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lai gan kafiju vipsār nedzeru un tas ne tuvu nav mans mīļākais dzēriens, bet es tagad atradu tik garšīgu - kautkāds Mac coffee vai kaut kā tā 3 in 1 . Bet šodien tajā veikaliņš nestrādāja, un tagad es esmu palikusi bez kafijas!!!!!!!!!!!
Es tik labi jūtos tagad! Tika labi, ka bail metas:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

(comment on this)

3:00PM - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

man ir dusmas tagad un man ļoti gribas ar ka'du sastrīdēties un izteikt viņām visu ko par viņu domāju. bet tas viss bez šaubām būtu pamatoti nevis tikai tāpēc ka man ir besis.
Viss es vairs neko negribu teikt.man ir tracinājums!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tam ir iemesls, bet tas ir tik sīks citu acīm, ka nav vērts..............
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! es tevi ienīstu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tu mani tracini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! idiote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tas dažam labam cilvēkam, kura purns man katru dienu jāredz:((((((((((
saņemies, ti visu vari, tev ir pofig----> tas jau ir man. saulīte tu esi labāka par šo ļurpatu. Miers. Viss ir labi...;)))))))))
Nē, es tomēr ar kaut ko sastrīdēšos, vioen jau iedomājoties, kas būš kad ieradīšos nogurusi mājās, un mana istabas biedrene sāks mani gruzīt par saviem stilbajiem reibīgajiem!!!!!!!!!!!!!!!! piedzīvojumiem un spriedumiem, es neizturēšu un kliegšu. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(comment on this)
Previous day (Calendar) Next day