Just me.. - Day

Wednesday, September 29, 2004

9:38AM - Kā lai līdz...?

Vakar man uzrakstīja māsa. Teica, ka saķērusies ar vienu pusi, jo tas uz viņu apsauc. Ak, Dievs, kā lai viņai palīdz, ko lai saka, lai viņa to neuztver pārāk nopietni, lai nesāk ar to graut savu pašapziņu. Un es it kā pati esmu izgājusi šādām lietām cauri, bet neesmu droša, vai tas ko es viņai saku ir efektīvi. Lai gan laikam jau ir bezcerīgi kaut ko censties ieskaidrot, grūti atrast vārdus, kas varētu cīnīties ar tiem ļaunajiem vārdiem, ko viņai saka tas idiots. Man vakar bija tādas dusmas, es ilgi domāju par to kā lai viņu pārmāca. Vienīgais pagaidām ir iejaukt brāli manu, bet bail lai viņš nesadara sev nepatikšanas. Un atkal rodas jautājums- ka meiteni skolā var apvainot, neskatoties uz to, ka viņai ir kas viņu aizstāv - vecākais brālis???? Turklāt viņs mierīgi varētu tam debilam sadot! JO es ļoti baidos, ka viņš visu turpinās, un iedzīs Inu izmisumā un depresijā, jo viņa jau vakar man saka, ka negrib vairs iet uz skolu. Vienkārši es ļoti nožēloju, ka neizmantoju šādu iespēju - tas bija 8.klasē, kad mani kāds visu laiku "dovodil", un man bija puisis no 12.klases, es taču mierīgi varēju viņam to pateikt un viņš ar saviem draugiem to idiņu būtu samaluši, bet es klusēju un nevienam nežēlojos. Un tas ir nepareizi! Ir jālūdz palīdzība, un tuvinieku pienākums ir palīdzēt.
nezinu, nezinu, nezinu.............ko lai dara, saka, domā..........man ir dusmas, esmu gatava pati viņam pa galvu iedot ar kaut ko! kad iedomājos par to, nezinu kur likties no dusmām!!!!!!!!

(comment on this)

3:52PM - !!!

Es visu varu!!!! Viss ir lieliski!!!!! Es esmu vislabākā un vissuperīgāka!!! Es sevi dievinu, dievinu, dievinu!!!!! es sevi mīlu un vēlreiz mīlu no visas sirds!!!! un es patiešām šobdrīd tā jūtos:)))))))))))))))))
Es esmu lieliska, skaista...vēl labāk es esmu lieliski skaista...fantastiski skaista!!! Super! man tas viss patīk!!!! es jūto kā piedzērusies, bet neesmu gan! Un tas ir lielisks rādītājs!!! es esmu fantastiska! Un es to zinu, un to zina visi, kas zina mani!!!!!!!!!!!!!!!!!Super!!!!!!!!!!!!!!!!

(comment on this)
Previous day (Calendar) Next day