imnoshmotochnik - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
imnoshmotochnik

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

šmotočņika decembris (09) Dec. 18th, 2009|01:56 am

imnoshmotochnik
01 circus lupus - unrequited
circus lupus ir viena no labajām dischord lebla 90o sākuma grupām. vispār tur bija (un ir) daudz kas labs, iesaku parakņāties pa viņu lapu vai arī sākt ar šito izlasi. čalis, kas dzied circus lupus, spēlēja basu 80o grupā ignition un populārākajā soulside, bet to tu visu vari izlasīt tai lapā.

02 samiam - she found you
es jau iepriekš reklamēju šito dziesmu no samiam 97ā gada albuma 'you are freaking me out'. tas bija nākamais ieraksts, ko viņi izdeva (uz burning heart) pēc viena albuma karjeras uz lielā leibla (atlantic). runā, ka oficiālais iemesls, kāpēc viņiem bija jāpamet atlantic, bija vokālista džeisona 'nepārdodamais' izskats. es nezinu, vai tam ticēt. samiam, starp citu spēlē no 88ā gada (un ir ar dalībniekiem no isocracy, social unrest un fantastiskajiem sweet baby jesus). savulaik šos 'iesildīja' green day, blink 182 utt. viņi tagad atkal (joprojām) spēlē koncertus, es ļoti ceru vienā no tiem nokļūt. vēl arī šeit es agrāk biju ielicis samiam pēdējo ierakstu 'whatevers got you down', kas ir nenormāli kruts.

03 sinkhole - skewer
sinkhole ir klasiska 90o poppank grupa (tas nozīmē - ļoti laba). šo dziesmu izvēlējos, jo man sākuma ģitāras partija dikti atsit krievu grupu rikošets.

04 descendents - when i get old
pirms laika nosūcu no interneta interesantu descendents ierakstu - demo versiju ļoti labajam albumam (man liekas vienlīdz labs 82ā gada klasiskajam 'milo goes to college') 'everything sucks'. interesantums ir tajā, ka te dzied čads praiss, kas tai laikā bija descendents dvīņu grupas all vokālists. all visi dalībnieki ir tie paši, izņemot vokālistu. oficiālajā albumā vokālists ir atkal mailo. tur bija daudz dalībnieku maiņas, laikam jau tev tas nebūs interesanti. bundzinieks bils stīvensons no 81ā līdz 85ajam spēlēja black flag (un tas ir vairāk par pāris albūmiem, jo 84ajā vien viņi izdeva trīs garās plates). viņš, starp citu, ir producējis nenormāli daudz ļoti populāru ierakstu, griezies vikipēdijā. tagad spēlē only crime, kas ir vēl viena fat wreck supergrupa, ar čali no good riddance.

05 black flag - black coffee
šī dziesma ir no viena no 3 studijas albūmiem, ko black flag izdeva 84ajā - slip it in. manuprāt, viena no krutākajām black flag vēlīnā perioda dziesmām. nav pārāk neveikli safiškota, kā daudzi tā laika viņu garadarbi.

06 guns n' wankers - skin deep
guns n' wankers bija grupa, kurā spēlēja čalis no snuff un divi no citas angļu rokgrupas (man liekās, pasūdīgas). šī dziesma ir no viņu 'pop' 7'', izdota 94ajā. tai pašā gadā viņi izdeva vēl divas septiņcollinieces - 'hardcore' un 'metal'. vēlāk, izmetot pāris dziesmas un kaut ko pieliekot klāt, fat wreck izdeva garo ierakstu.

07 the marked men - whip me
šitā ir no the marked men pēdējā veikuma (manuprāt) - 7" splita ar this is my fist. viena no labākām pankrokenrola mūsdienu grupām.

08 husker du - hardly getting over it
viena no skumīgākajām (un lēnākajām) husker du dziesmām. no lielā leibla debijas albuma 'candy apple grey'. 2004. gadā bobs moulds spēlēja šo dziesmu koncertā, kurā vāca naudu soul asylum basistam, kurš bija slims ar vēzi. slavenāks koncerts palika droši vien tāpēc, ka bungas divām dziesmām (tai skaitā šajā) spēlēja grants harts. tas bija pēc 17 gadu nespēlēšanas kopā un diezgan lielas diršanās savā starpā. klausītāji varēja čurāt biksēs.
vispār bobs moulds salīdzinoši nesen izdeva ļoti krutu albumu (life and times), kurš gan nav ne tuvu fantastiskajam 89ā gada 'workbook', bet ir daudz labāks, kā man sākumā likās. nesen noskatījos video ierakstu no viņa solo koncerta (ar grupu) 2007 gadā (sameklē 'circle of friends' dvd) un nožēloju, ka nesaņēmos aizbraukt uz kādu no viņa koncertiem (pirms dažām dienām) eiropā. bungas tur spēlē brendans kantijs no fugazi, starp citu. un dziesmu liste bija nenormāli kruta - ar vairākām husker du dziesmām, padaudz sugar dziesmām no 'copper blue' (ārkārtīgi labs ieraksts), vairākām no tolaik pēdējā ieraksta 'body of song' un pat vienu no 'workbook'. basistu piemeklējis ar riktīgi hart-īgu balsi.

http://www.failiem.lv/list.php?i=edeote
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: